Şansal Büyüka açıkladı; "Beşiktaş için tehlike" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şansal Büyüka açıkladı; "Beşiktaş için tehlike"

Share This

Spor yorumcusu Şansal Büyüka, son dönemde Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Beşiktaş ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir'e mağlup olan ve ligde topladığı 18 puanla 6. sırada yer alan Beşiktaş ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Şansal Büyüka, siyah beyazlılar için en büyük tehlikenin kaybetmeye alışmak olduğunu söyledi.


"ALIŞKANLIKLAR PASLANMIŞ ÇİVİYE BENZER"
Milliyet Gazetesi'nde gündemi değerlendiren Şansal Büyüka, Beşiktaş hakkında şunları söyledi:

"Beşiktaş için en kötüsü, sanırım puan kaybetmeye, hatta maç kaybetmeye alıştı. Son iki şampiyonlukta Beşiktaş'tan puan almak, hele Beşiktaş'ı mağlup etmek olay olurdu, şimdi kolay oluyor. Beşiktaş geçen yıl Süper Lig'i 5 yenilgi ile tamamlarken, bu sezon 11 maçta 3 beraberlik, 3 yenilgisi var.

Galibiyet oranı yüzde 50'nin altında... Bu istatistik Beşiktaş için, daha doğrusu bu kadro için kabul edilemez. Şenol Hoca, Başakşehir yenilgisi sonrasında “Kalite var, verim yok” dedi.



Kabul ama eksik... Sanki Beşiktaş'ta eski hırs, eski coşku ve tempo, takımdaşlık duygusu da yok. Buna bir de santrfor yokluğunu eklediniz mi, bu tablo ortaya çıkıyor.

En kötüsü puan kaybetmeye alışmak... Ne demişler: “Alışkanlıklar paslanmış çiviye benzer... Söküp atmak zordur.” Aman dikkat! Beşiktaş için tehlike kapıda..." (Futbol Arena)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder