Şenol Güneş altıncı forvetini kullandı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu sezon forvet hattında altıncı denemesini yaptı.


siyahlabeyaz | Geçen sezon bittiği günden beri “forvet” diye isyan eden Şenol Güneş, Pazar akşam Sivasspor karşısına Güven Yalçın’la çıktı… Güven, tecrübeli teknik adamın bu sezon forvette kullandığı 6’ncı isim oldu.

* Güneş sezona “Atiba önerdi. Almanların elinden kaptık” denilen Larin’le başladı. İlk günden beri, “bize uygun değil” demesine rağmen Kanadalı oyuncuyu tavsiyeler üzerine oynatmak zorunda kaldı.


* Ardından “istemiyorum” dediği Negredo yönetim tarafından zorla kampa gönderildi. İspanyol oyuncu ile devam etti. Tam Negredo gol atmaya başlamışken, “satılmasın” diye yalvarmasına rağmen Negredo gitti.

* Ardından “git kendine takım bul” denilen ve uzun süre Brezilya’dan bazı takımlarla pazarlık  yapan Vagner Love’u kullanmak zorunda kaldı. Hem de menajeri Beşiktaş yönetimine hakaretler ettiği dönemde

* Sonra ortaya Ryan Babel çıktı. Güneş, Fenerbahçe derbisine elinde forvet kalmadığı için Hollandalı oyuncu ile sahaya çıkmak zorunda kaldı. Babel de, forvet olarak Güneş’e istediğini veremedi.

* Şenol Güneş, neredeyse tüm camianın her sezon gitmesini beklediği Mustafa Pektemek’le oynadı. Pektemek biraz parlar gibi oldu ama o da Beşiktaş’ın forveti olamayacağını her maçta bir kez daha gösterdi.

Tecrübeli teknik adam, Pazar akşam ise 1999 doğumlu Güven Yalçın’ı sahaya sürmek zorunda kaldı. Aslında sol açık olarak gelen Güven’den forvet hattında yararlandı. Genç oyuncu golü de buldu ama daha zamanı var. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder