Şenol Güneş ile Quaresma arasındaki o çarpıcı diyalog! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş ile Quaresma arasındaki o çarpıcı diyalog!

Share This

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 12 haftada istenilen sonuçları alamayan, 7.sıraya gerileyip lider Başakşehir’in 9 puan gerisinde kalan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, Quaresma’ya sarıldı.


siyahlabeyaz | Bu sezon oynadığı 17 resmi maçta 3 gol atıp 11 asist yaparak Beşiktaş’ı taşıyan isimlerin başında gelen Quaresma ile Güneş, Ankaragücü maçı öncesinde birebir bir görüşme yaptı.


“Takımı ateşleyen isim olmanı istiyorum”
Şenol Güneş, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma ile görüştü. Deneyimli çalıştırıcı yaptığı görüşmede, “Zor bir döneme giriyoruz. Kalan maçlarda daha fazla sorumluluk almanı ve takımı ateşleyen isim olmanı istiyorum” diye konuştu.

"Seri yakalamamız şart"
28 günlük sürede 2’si Avrupa, 5’i Süper Lig olmak üzere 7 birbirinden önemli mücadeleye çıkacaklarını belirten Güneş, Q7’ye; “Camiamızı ve taraftarımızı çok üzdük. Kalan 7 maçta zirveyi yakalamalı, Avrupa’da gruptan çıkmalıyız. Mutlak bir seri yakalamalıyız. Senin arkadaşlarına liderlik yapmanı takımı ateşleyen isim olmanı istiyorum” dediği öğrenildi. Portekizli starın ise Güneş’e şu cevabı verdiği belirtildi:

“Taraftarları sevindirecek sonuçlar alacağız”
“Beşiktaş’ta istemeyen sonuçları alan biz futbolcularız. Buradan da yine biz çıkaracağız. Ben kendi payıma düşen her şeyi yapacağım. Üzdüğümüz taraftarlarımızı da sevindirecek sonuçlar alacağız.” (Fanatik)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder