Şenol Güneş'i sinirlendiren soru - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, dün akşam oynanan ve 1-0 kaybedilen zorlu Başakşehir karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir, zirve takipçisi Beşiktaş'ı Epureanu'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından son 4 maçında gol yemeyen lider Başakşehir, en yakın rakibi Galatasaray'la olan puan farkını 4'e, Beşiktaş'la olan farkı ise 6'ya çıkardı.


Mücadelenin ardından Şenol Güneş önemli açıklamalarda bulundu.

İşte tecrübeli teknik adamın maç sonu açıklamaları:
"Eksiklerimiz çok. Kazanmak için sahaya çıkan takımımız oyuna iyi başladı. Atabileceğimiz golleri atamadık. Kaçırdığımız gollere bakınca maçı kaybetmek burada oluyor ama oyuna bakarsak, oyun üstünlüğümüz sonuca yansımadı."

"Net pozisyonlarımız daha fazlaydı. Bugün kaybetmeyi hak etmedik."

Fatura sorusuna sinirlendi!
Muhabirin, ''fatura kime çıkar?'' şeklinde sorusuna sinirlenen Güneş, "İş hayatı değil ki burası, işte fatura ödenir. Futbol hatalar oyunudur. Oyun üstünlüğü bazen skora yansımaz, bugün öyle bir maç oynadık'' diyerek cevap verdi.

"Kaçan golleri niye kaçırdık, golü niye yedik, bunları çalışacağız. Bunun ne faturayla, ne de hesapla bir ilgisi yok." (beIN Sports)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder