Şenol Güneş'in zor seçimi! Sezon sonu 3 seçenek... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'in zor seçimi! Sezon sonu 3 seçenek...

Share This

İki Şampiyonluk kupalı Beşiktaş'ın başarılı teknik direktörü Şenol Güneş'in sezonun bitimi ile birlikte önünde 3 seçenek bekliyor.


siyahlabeyaz | Birincisi; sezon sonu bitecek olan sözleşmesini uzatarak Beşiktaş'ta kalmak...

İkincisi; Kötü günler geçiren ve Ünal Karaman'ı göndermek için kendisinin kararını bekleyen Trabzonspor'a dönmek...


Üçüncüsü; 2002 Dünya Kupası'nda Türkiye'yi Dünya 3.sü yaptığı A Milli Takımın başına geçmek...

Güneş için bu üç ihtimalin hepsi de çekici. Peki kararı ne olur?
Beşiktaş'ta eski gücü kalmadı. Sene sonu şampiyon olamazsa çok tartışılır. Sözleşme uzatması da tartışılır. Bu kadar tartışılmaya tahammül edemez. Ama şampiyon olursa kalabilir.

Trabzonspor ağzının içine bakıyor. Yönetim, dün akşam Fenerbahçe karşısında alınan galibiyet sonrasında Ünal Karaman'ı göndermeyi erteledi. Karaman kararı, genç hocanın bundan sonraki performansı belirleyecek. Ancak Güneş dönmeye karar verirse takımın puan sıralamasındaki yerine bakılmaksızın Şenol Güneş için koltuk boşaltılır. Güneş yuvasına döner, en az birkaç yıl rahat çalışır. Trabzonspor'u şampiyon yapma hayali var. Mutlaka bir gün dönecek. Ama o sene bu sene mi, karar veremiyor.

Milli takım; içindeki ukte. Takımlar üstü olmayı seviyor. İtibar onun için önemli. Beşiktaş'ta başarılı oldu ama özellikle Fenerbahçe taraftarı kendisine büyük tepki gösteriyor. Seveni kadar sevmeyeni de çoğaldı. Milli takımda başarılı olmak, 2002 Dünya Kupasındaki başarısını tekrarlamak istiyor. Kariyerini Milli Takımda sonlandırıp, yöneticilik pozisyonuna öyle geçmek istiyor. (Fotospor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder