Şenol Güneş'ten cevap bekleyen onlarca soru - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'ten cevap bekleyen onlarca soru

Share This

Beşiktaş’ta gündem yoğun… Şenol Güneş’in gündemi ise herkesten daha sıkışık. Çünkü takım içinde hiç olmadığı kadar çok sorunla boğuşuyor. Guti ve İlhan Mansız’dan bu anlamda destek alamamak ise tecrübeli teknik adamı çok daha yoruyor. Sorular ise dağ kadar çok!


siyahlabeyaz | Kadro dışı bırakılan Tolgay ne olacak? Forvet alınması için Vida satılacak mı? Peki Roco yerini doldurabilecek mi? Aynı şekilde Güneş’e muhalefet eden, alacaklarını tahsil edemediği için ihtarname çeken Pepe ile ne yapılacak? Oğuzhan’ın yerlerde olan morali nasıl düzeltilecek? Hiç aşama kaydedemeyen Larin ne olacak? Lens ne zaman fayda sağlayacak? Gece kuşu Karius’la nasıl başa çıkılacak? Vagner Love satılacak mı? Quaresma’ya daha ne kadar yük binecek? Töre herhangi bir maçta hazır olabilecek mi? Ljajic ne zaman takıma adapte olacak? Adriano hep sakat mı kalacak? Babel devre arasında gidecek mi? Atiba daha kaç maç çıkarabilecek?


Güneş'e göre şampiyonluk için 5'te 5 yapmak zorunluluk
Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’e göre ikinci yarıda şampiyonluktan bahsetmek istiyorlarsa son 5 haftada 15 puan çıkarmak zorundalar… Güneş’e göre bu süreçte Galatasaray ve Trabzonspor’u sahasında ağırlayacak olan takımı Ankaragücü, Kasımpaşa ve Alanyaspor deplasmanlarına çıkacak. En kolay gibi görünen A.Gücü ve Alanyaspor maçlarının bile büyük sıkıntıya neden olacağının altını çizen Güneş, “15 puandan başka şansımız yok” diyerek milli arada oyuncularını motive ediyor.

İkinci yarıda hem G.Saray, hem de Trabzonspor deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş ayrıca, Malatya, Kayseri, Rize ve Sivas gibi ligin en zorlu deplasmanlarını hep ikinci yarıda oynayacak. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder