Sonsuza kadar Beşiktaş dedi, gözünü Roger Milla'nın rekoruna dikti! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sonsuza kadar Beşiktaş dedi, gözünü Roger Milla'nın rekoruna dikti!

Share This

Genk maçında protestolara maruz kalmasına rağmen takım adına konuşan ve Rizespor karşısında arkadaşlarını ayağa kaldıran Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, 35 yaşında olmasına rağmen gösterdiği performansla parmak ısırtıyor.


siyahlabeyaz | Çaykur Rizespor maçında Mustafa Pektemek’e 2, Vagner Love'a 1 asist yapan 35 yaşındaki Ricardo Quaresma, toplam 8 şut pası vererek sezon rekorunu kırdı. Toplamda 7 asiste ulaşan Portekizli 2 de gol attı. Quaresma, 4 gol 8 asist ile tamamladığı geçen sezonu daha 10'uncu haftada yakaladı.  Portekizli 5 büyük lig ve Süper Lig baz alındığında Milan’dan Suso ile beraber en fazla asist yapan isim konumunda geldi.


Q7 ayrıca 3.6 kilit pas ve 3.7 ortayla Süper Ligin zirvesinde.  Portekizli son dönemde devre arasında ayrılacağı iddialarına ise; "her şey için teşekkürler. Sonsuza kadar Beşiktaş'ta olacağım” diyerek cevap vermeyi ihmal etmedi.

Roger Milla’nın rekorunu tarihe gömmek istiyor
26 Şubat’ta 36 yaşına girecek Quaresma’nın hedefi ise Roger Milla’nın rekorunu tarihe gömmek. Asist kralı Q7, 1994’te ABD’de yapılan Dünya Kupası’nda 42 yaşındayken Kamerun Milli Takımı formasını giyen Milla’yı geçerek Dünya Kupası'nda oynayan en yaşlı isim olmak istiyor. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder