Tugay Kerimoğlu'nun hayran kaldığı Beşiktaşlı futbolcu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tugay Kerimoğlu'nun hayran kaldığı Beşiktaşlı futbolcu

Share This

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 13. haftasında Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek Galatasaray derbisi öncesinde moral buldu. beIN Sport yorumcusu Tugay Kerimoğlu, müsabakayı yorumladı. 


siyahlabeyaz | Tugay Kerimoğlu şunları söyledi:


Bu akşam Beşiktaş'ta görünmez kahraman Atiba'dır. Bir insan bu kadar mı her pozisyonda doğru alan kapatır, pas aralığını kapatır. Her deliği kapatır. Oyunda var, mücadelede var. Hücuma da katkı yapmaya başlıyor. Beşiktaş'ın böyle bir oyuncusu var ve saygı göstermek zorundayız. Gerçekten bu yaşına rağmen Atiba hala çok önemli işler yapıyor.

İLKLER PEŞ PEŞE GELDİ
88. dakikada bu sefer hem Oğuzhan Özyakup hem de Dorukhan Toköz için bir ilk yaşandı. Dorukhan'ın pasında Ankaragücü ağlarını sarsan Oğuzhan, bu sezon Süper Lig'deki ilk golünü attı. Golün pasını veren genç Dorukhan ise siyah beyazlı formayla ilk asistini yaptı.

İlklerin gecesini yaşayan Beşiktaş, Sivasspor mağlubiyetinden sonra Ankaragücü'nü 4-1 yenerek şampiyonluk yarışında yeniden yara sardı. (Futbol Arena)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder