Yönetime sert rapor : "Mustafa, Larin ve Love ile aynı seviyede bir golcü alacaksanız, almayın!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yönetime sert rapor : "Mustafa, Larin ve Love ile aynı seviyede bir golcü alacaksanız, almayın!"

Share This

Başakşehir maçında da net fırsatları harcayan Beşiktaş’ta forvet transferi kaçınılmaz hale geldi. Şenol Güneş’in, “Devre arası golcü alınacaksa kadrodaki isimlerden daha iyi olmalı. Aksi halde transfer yapmayalım” dediği öğrenildi.


siyahlabeyaz | Galatasaray’ın Fenerbahçe ile berabere kaldığı hafta Medipol Başakşehir’e yenilerek, önemli bir fırsatı elinin tersiyle iten Beşiktaş’ta, forvet transferi için yapılan çalışamalara hız verildi. Başakşehir maçında yakalanan fırsatların değerlendirilmemesi nedeniyle girişimlerini hızlandıran yönetim, milli arada bu konuda önemli mesafe almayı planlıyor.


Yüksek kaliteli bir forvete ihtiyacı olduğunu her zaman dile getiren Teknik Direktör Şenol Güneş’in, “Devre arasında bir forvet alınacaksa mevcut kadrodaki isimlerden daha iyi düzeyde olmalı. Mustafa, Larin ve Love ile aynı seviyede bir golcü alınması yerine, onları geçebilecek birini almak daha doğru. Eğer öyle birini uygun şartlarda bulamazsak, sırf golcü alınsın diye transfer yapmamak lazım. Gol konusunda yaşadığımız sıkıntının yanında pozisyonlarda şansızlıklar da yaşıyoruz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Negredo’nun gidişinden sonra belirlenen bazı isimleri yakından takip Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş’in istediği özelliklerde bir santrfor bulabilmek için çalışmalarını daha da genişletme kararı aldı. Siyah-beyazlılar geçtiğimiz yaz Mario Gomez’in Beşiktaş’a gelmek istemesine rağmen, Negredo’nun ayrılığa sıcak bakmaması yüzünden Alman yıldızı kadrosuna katamamıştı. Yönetimin ara transfer dönemi için Mario Gomez’i de listesinde tuttuğu aktarıldı. (Milliyet)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder