Beşiktaş'a transferde müjde! Guangzhou kararını verdi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'a transferde müjde! Guangzhou kararını verdi...

Share This

Artık Ocak ayı transfer dönemi için isimler konuşulmaya başlamışken Çin Ligi’nde Guangzhou Evergrande forması giyen Alan’ın, Beşiktaş’a transferi için kapıların ardına kadar açıldığı iddia edildi.


siyahlabeyaz | Alan’ı satma kararı aldılar... Yabancı sınırlaması nedeniyle Çin ekibi Talisca ve Paulinho’yu tutup, Kartal’ın istediği Alan’ı satma kararı aldı.


Çin basını Siyah-Beyazlı yöneticilerle Alan arasında transfer görüşmeleri yapıldığını öne sürerken, golcü oyuncunun ara dönemde Türkiye’ye gidebileceğini vurguladı.

Cannavaro, Alan’ın Avrupa’ya dönmesinin doğru olduğu fikrinde
Alan’ın, Evergrande’de çok başarılı olduğu, 12 maçta 13 gol attığı belirtilen haberde şöyle denildi: 3 Brezilyalıdan biri ayrılmak zorunda. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alan Carvalho ayrılmaya en yakın kişi... Çünkü Evergrande kulübü Talisca ve Paulinho’yu elinde tutmak istiyor. Teknik Direktör Fabio Cannavaro da onun Avrupa’ya dönmesinin doğru olacağını düşünüyor. (Akşam)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder