Andreas Beck'ten transfer ve Beşiktaş açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Andreas Beck'ten transfer ve Beşiktaş açıklaması!

Share This

Almanya Ligi takımlarından Stuttgart’ta forma giyen Andreas Beck geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu.

siyahlabeyaz | Alman basınına konuşan Beck, birkaç teklif aldığını dile getirdi.


“Beşiktaş’ta oynamaya devam edebilirdim”
Almanya Ligi’nin kendisi için önemine dikkati çeken Beck, ”Benim için Stuttgart’ta ve Bundesliga’ya dönmek çok önemliydi. Yoksa Türkiye’nin en iyi kulübü olan Beşiktaş’ta oynar ve Şampiyonlar Ligi’nde forma giyerdim. Takımın içinde olmak istedim” ifadelerini kullandı.

“Schalke maçında belki final yapabiliriz”
Ligde kalma mücadelesi verdiklerini anlatan Beck, “Bulunduğumuz pozisyonu hak etmiyoruz. Schalke maçıyla lig bitecek. Onlar da bizim ligde kalma yolundaki rakiplerimizden biri. Belki de o maç bizim şampiyonluk maçımız kadar kıymetli olacaktır. Schalke maçında belki iyi bir final yapabiliriz” diye konuştu.

“Transfer teklifleri aldım”
Takımdaki enerji ve coşkuyu yükseltmeleri gerektiğinin altını çizen Beşiktaş’ın eski oyuncularından Beck geleceği hakkında ise, ”Burası benim kulübüm. Stuttgart’ta futbol oynamayı ve ihtiyacım olan her şeyi öğrendim. Aynı şekilde yurt dışından da tabi ki teklifler aldım. Şu anda süreç bu. Öncelikli hedefimiz ligdeki pozisyonumuzu garanti altına almak” açıklamasını yaptı.

Kaynak : Ajansspor





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder