Beşiktaş'a başkan olmak istiyor mu? Ahmet Nur Çebi konuştu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'a başkan olmak istiyor mu? Ahmet Nur Çebi konuştu!

Share This

Beşiktaş’ta Fikret Orman’ın uzun süre yol arkadaşlığını yapan Eski İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, Mayıs ayındaki seçimde aday olup olmayacağı tartışma konusu olmuştu. Çebi, konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | Ahmet Nur Çebi, seçimde başkanlık için aday olacak mı? Çebi’nin açıklamaları şu şekilde;

Fikret Orman ile 6.5 yıl beraber çalıştılar
Siyah-beyazlı kulüpte 6.5 sene Fikret Orman ile birlikte çalışan Ahmet Nur Çebi, son yönetim kadrosunda yer almamıştı.

Ahmet Nur Çebi'nin başkanlık yapmak istediği gündeme gelmişti
Çebi’nin, Mayıs ayındaki seçimde Fikret Orman’a rakip olacağı sıkça dile getirildi. Ahmet Nur Çebi, konu hakkında Fanatik’e konuştu.

Çebi, kongrenin ikinci planda kalması gerektiği görüşünde
Ahmet Nur Çebi, şu an kongrenin ikinci planda olması gerektiğini söyledi.

Ahmet Nur Çebi: "Beşiktaş'ın önceliği seçim değil"
Tecrübeli iş adamı, ”Beşiktaş’ın önceliği seçim değil. Şu an Başkan ve yönetim mevcut, çalışıyor. Bütün herkesin ortak menfaat altında birlik ve beraberlik içinde olması gerekir. Ancak bu şekilde kriz dönemi aşılır” açıklamasını yaptı.

Göreve hazır
Çebi ayrıca, Beşiktaş’ta kendilerine görev düşmesi halinde bundan önceki dönemde olduğu gibi yine gerekeni yapacağını vurguladı.

Çebi: "Herkes takıma destek olsun"
Beşiktaş’ın Eski İkinci Başkanı, ”Şu an takımın öncelikle ligi en iyi yerde bitirmesi gerekir. Herkes takıma destek olsun. Camianın ve taraftarların, sevgisini kesinlikle Beşiktaş’tan esirgememesi lazım.” diye konuştu.


Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi için ne demişti?
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Mayıs’taki seçim öncesinde eski yardımcısı Ahmet Nur Çebi hakkındaki soruları da yanıtlamıştı.

Orman: "Benden daha iyi başkanlık yapacaksa göreve gelmesini isterim"
Orman, ”Ahmet Nur Çebi’nin aday olması beni üzmez. O da söyledi, ben aday olduğum sürece aday olmayacak. Benim zaten son dönemim. 6.5 sene beraber çalıştık. Birbirimizi iyi tanıyoruz. Onunla karşı karşıya kalmamız doğru olmaz. Zaten o da söyledi. Benden daha iyi başkanlık yapacak varsa kendim göreve gelmesini isterim” dedi. (Fanatik)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder