Fikret Orman'dan flaş açıkalamalar! Guti, Cenk Tosun, Vida, Kagawa... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Milli Takım'ın Moldova ile oynayacağı karşılaşmayı değerlendiren Fikret Orman, Cenk Tosun hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

siyahlabeyaz | İşte Fikret Orman'ın açıklamaları:


Özellikle Anadolu'da çok büyük yardım kampanyaları yapıyorlar. İhtiyacı olanlara ayakkabı, forma bir sürü şey veriyorlar. Yakın zamanda Urfa'da yapacakları bir etkinlik var. O etkinliğe de katılacağım. Başarılı bir derneğimiz. İnşallah mutlu güzel günler geçirsinler burada. Beşiktaş büyüdükçe dernekleri de büyüyor. Ahlaklı insanlarımızın bulunduğu bir camiaya başkanlık yaptığım için de çok mutluyum. Niyet en önemli şey. Özellikle ihtiyacı almaya muktedir olmayan çocuklara bir şeyler getirmek, onları mutlu etmek, tabi bunla beraber camiamızı yakınlaştırmak amacımız.

"Sonuç sürpriz değil"
Türkiye'nin gücü ile Arnavutluk'un gücünü bir görmemek lazım. Sonuç sürpriz değil. İnşallah bugün de yener ve 2'de 2 yapar. Sonra Beşiktaş'a döner ve burada da 8'de 8 yapar.

"Cenk ne zaman isterse döner"
Cenk bizim evladımız. Ne zaman isterse evine döner. Premier Lig'de yapacağı şeyler olduğuna inanıyorum. Misyonunu tamamlandığında döner.

"Guti'den istifade etmek istiyoruz"
Hocamızın sezon sonuna kadar sözleşmesi var. Guti de bizde futbol oynamış bir dünya starı. Ondan istifade etmek istiyoruz. Hoca milli takımdan döndükten sonra da hocamızla konuşacağım Guti'yi biraz daha öne çıkarmak istiyoruz.

Atiba yardımcı antrenör mü olacak?
Atiba zaten her halükarda Beşiktaş içerisinde yer alacak. Ailesini de kendisini de çok seviyorum. Atiba ya bizim idari kadroda ya da teknik kadroda yer alacak.

Kagawa ile sözleşme uzatılacak mı?
Marketingle ilgili işlerimiz vardı onun için gittik. Takımın da 18 ile 20 Temmuz'dan sonra Japonya'da olacağız. Eğer organize edebilirsek Malezya'da bir maç oynayacağız. Benim gitmemle futbol takımının gitmesi bir değil. Futbol oyuncuların oynadığı bir oyun. Yazın çok daha büyük bir etki yaratır, yazın gideceğiz. Kagawa'nın sözleşmesi uzar. Çok sorun değil. Önemli olan hem oyuncunun takımı hem takımın oyuncuyu sevmesi.

"FEDA senesinde 3. bitirdik ligi"
Döviz bir gün oraya çıkıyor döviz bir gün buraya iniyor. Ekonomik sıkıntılarımız var. İnsanlar cep telefonu paralarını, çocuklarının okul paralarını ödeyemezken bana 'oyuncuların paralarını neden ödeyemiyorsunuz?' diye soruyorlar. Seneye daralmamız lazım. Daralmakla kadronun ekonomik olarak küçülmesinden bahsediyorum. FEDA senesinde 3. bitirdik ligi. Geçen sene de en büyük bütçeli takımlardan biriydik o zaman da 4. bitirdik ligi.

Dorukhan'a teklif var mı?
Dorukhan çok karakterli, düzgün bir çocuk. Avrupa'da adı geçiyorsa memnun olurum. Bana gelmiş bir isim yok.

Kaynak : Ajansspor





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder