Loris Karius için olay yorum: "Camianın güvenini kaybedince..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Loris Karius için olay yorum: "Camianın güvenini kaybedince..."

Share This

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk hesapları yapan; ancak performansıyla beklentilerin altında kalan Beşiktaş’ın Alman kalecisi Loris Karius’un geleceği hakkında bir yorum da ülkesinden geldi.

siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta hatalı goller yediği için tepki çeken Loris Karius ile ilgili Deutche Welle’den gelen yorum, Alman eldivenin Beşiktaş’ta yola devam edemeyeceği şeklinde.


"Karius'un Liverpool'a dönmesi zor"
DW, “Karius, parasını alamadığı için Siyah-Beyazlı kulübü FIFA’ya şikayet ederek tüm köprüleri yaktı. Alman file bekçisi Türkiye’den ayrılmak istiyor ama Liverpool’a yeniden dönmesi de çok zor” ifadelerine yer yerdi.

Camianın güvenini kaybetti
Haberde, Karius’un Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid’e karşı yediği hatalı gol sonrasında Liverpool’da üç ay kâbus yaşadığına dikkat çekildi.

Güven sorunu...
Karius için, “Loris’in kâbusu, Beşiktaş’ta da devam etti. Türkiye kariyerine Bursaspor mücadelesinde yediği hatalı golle start verdi. Malmö önünde talihsiz olduğu kadar, yediği komik golle kısa sürede Siyah-Beyazlı camianın güvenini kaybetti” yorumu yapıldı.

Orman da Güneş de istemiyor
Alman kanalı, “Karius geçmişinden kaçmak için Beşiktaş’ı seçti. Ancak işler planladığı gibi gitmedi. Başkan Fikret Orman da ‘yeni sezonda Utku Yuvakuran’la devam edelim’ diyerek Alman file bekçisine güven duymadığını ortaya koydu.

Şenol Güneş de eleştirmişti
Teknik direktör Şenol Güneş de “Heyecanı, tutkusu donuk. Takıma aidiyet konusunda sorunları var’ diyerek desteğini çekti. Karius’un geleceği karanlık” dedi.

Karius, Şenol Güneş'e yanıt verdi
Karius ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada Şenol Güneş'in açıklamalarını doğru bulmadığını ve bu konudan rahatsızlık duyduğunu dile getirmişti.

Yönetim Tolga Zengin'in geri dönmesini istemiyor
Beşiktaş yönetimi, Karius'un bu performansına karşın kaleci Tolga Zengin'in yeniden kadroya dönmesini istemiyor.  (Güneş)

Loris Karius kimdir?
22 Haziran 1993 doğumlu Alman kaleci Loris Karius, kariyerine Almanya'nın SG Mettenberg Jugend takımında başladı.

Oradan sonra SSV Ulm 1846 Jugend'a giden Karius 4 yıl oynadıktan sonra Stuttgart'ın genç takımına transfer oldu.

Stuttgart'tan sonra Manchester City'nin genç takımına giden Alman file bekçisi, oradan Bundesliga ekibi Mainz 05'e transfer oldu.

4 yıl Mainz'da oynadıtan sonra 2016 yazında 6 milyon €'ya Liverpool'a transferi gerçekleşti. Alman kaleci son olarak geçtiğimiz yazın sonuna doğru Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'a kiralandı.

Loris Karius Bundesliga kariyerinde 91 maça çıktı. Bu 91 maçta 114 gol yiyen Alman kaleci, 30 maçta ise gole kalesini kapattı.

Premier Lig kariyerinde ise 29 maça çıkan Loris Karius, Liverpool formasıyla çıktığı maçlarda 26 gol yerken, çıktığı maçların 13'ünde ise gol yememişti.

Aslında Liverpool formasıyla fena bir performans çıkarmayan ve kalesindeki yerini koruyan Karius'un Liverpool tarafından gönderilme anı Şampiyonlar Ligi finalinde yaşandı.

Şampiyonlar Ligi finalinde Real madrid ile karşı karşıya gelen Liverpool'da Alman kaleci yediği iki hatalı golle kupayı resmen Real Madrid'e teslim etmişti.

Maçın ardından zor anlar yaşayan kaleci sonrasında Liverpool tarafından Beşiktaş'a kiralandı.

Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 22 maça çıkan Karius'un performansı sezon genelinde çoğu zaman eleştiri toplamıştı.

Alman kaleci Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 22 maçta 27 gol yerken, yalnızca 6 maçta gol yemedi.

Kaynak : Ajansspor





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder