Beşiktaş - Lucescu görüşmesinde flaş gelişme! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta yaklaşan seçim öncesi Başkan Fikret Orman ve yönetimi listedeki teknik adamlar değerlendirildi ve Mircea Lucescu'da karar kılındı. Ancak; Rumen teknik adamla yapılan görüşmelerde pürüz olduğu ortaya çıktı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta teknik adam konusu... Beşiktaş’ta gelecek sezon Şenol Güneş’in yerine göreve gelecek isim büyük ölçüde netleşmeye başladı.


Fikret Orman, Lucescu görüşmesini doğruladı

Başkan Fikret Orman da yaptığı açıklamayla Rumen teknik adamla görüşmeler yaptıklarını doğruladı.

Lucescu'da oy çokluğuyla karar kılındı

Yönetimin oy çokluğu ile Lucescu’da karar kıldığı öğrenilirken ufak pürüzlerin aşılması halinde tecrübeli teknik adamın sezon bitimiyle birlikte Beşiktaş’ın başına geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak Lucescu’nun bir şartı var.

Beşiktaş, Lucescu ile sözleşme ne zaman imzalayacak?

Rumen hocanın transferde tek yetkili olmak istemesi  yönetimi düşündürüyor. Bütçede küçülmeye gidecek olan yönetim, Rumen çalıştırıcının istediği oyuncuların alınamaması halinde kriz yaşanmasından endişe duyuyor.

Lucescu seçim sonrası imzayı atacak

Başkan Orman’ın önümüzdeki günlerde Lucescu ile tekrar masaya oturacağı ve bütçe konusundaki planlamalarını detaylıca anlatacağı öğrenildi. Anlaşma sağlanırsa Lucescu ile Beşiktaş birlikteliği, mayıstaki seçiminden sonra imzaya kalacak. (Türkiye)

Diğer Beşiktaş Haberleri için siyahlabeyaz'ı okumaya devam edin.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder