"Beşiktaşlılar sandığa gelirse Orman tarihî bir fark yer" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Beşiktaşlılar sandığa gelirse Orman tarihî bir fark yer"

Share This

Aylar öncesinden Beşiktaş'ın Mayıs'taki seçiminde başkan adayı olduğun açıklayan ve çalışmalarını sürdüren Hürser Tekinoktay, seçimi kazanacağını, hatta Fikret Orman'ın tarihî bir fark yiyeceğini söyledi.


siyahlabeyaz | Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Tekinoktay, "Beşiktaş'ta son 18 yılın seçimi olacak. Benimle mevcut başkan arasında geçecek bir yarışma olarak gözüküyor. Ben seçilirsem, Beşiktaş Süleyman Seba'dan getirdiği özüne dönmüş olacak. Yeniden üreten başarılı ve yeniden rakiplerin ikinci takımım dediği yapısına kavuşacak. Fikret Orman seçilirse tüketim ekonomisi devam edecek. Biz 'üretelim' diyoruz sayın başkan ve 2000'den sonraki süreç tüketmek üzerine kurulu... Büyüyelim dediniz borçla büyüdünüz. Kiralık oyuncular nedeniyle koskoca takımı pilot takım hâline çevirdiniz" dedi.


Premier Lig'den bir partner
Hürser Tekinoktay, "İlk kez söylüyorum, şu anda Premier Lig'de bir kulüple görüşmelere başladık. İsim vermeyeceğim; fakat bu kulüp aynı bizim gibi 1 asırlık bir kulüp. 1905 yılında kuruldu.  Bu kulüple yapacağım işbirliğinde onlar da biz de kazanacağız. Biz pilot takımı olmayız. Onlardan futbolcu alacağız, biz vereceğiz. Eğitimdeki Erasmus programı gibi altyapılarda futbolcu geçişleri olacak. İmza aşamasına geldiği zaman bu kulübün ismini açıklarım. 9-10 maddeden oluşan bir katma değer anlaşması. Orman yönetiminin tüketim ekonomisi nedeniyle biz Benfica'nın pilot takımı olduk. Benfica, 11'inde oynatmadığı Talisca'yı Çin'e satarak 27 milyon Euro para kazandı. Beşiktaş'ta oynatıyor. Oyuncunun maliyetleri Beşiktaş tarafından ödeniyor. Parayı kazanan Benfica oluyor. Sıfır maliyetle 20-30 kat para kazandı" şeklinde konuştu.

"Kazanma oranım yüzde 50'nin üzerinde"
Tekinoktay, "Seçimi kazanma şansım yüzde 50'nin üzerinde. Beşiktaş seçmeni sandıklara gelirse sayın başkan tarihi fark yer. Mahkeme kayıtlarında aidatları topluca ödenen 1553 üye seçime topluca gelmiş. Dolayısıyla bunların içerisinden hepsine Fikret Orman'a oy attıramazsınız. 10 bin üye sandığa gelirse sayın başkan tarihi bir fark yer. Biz açık ara kazanırız" dedi.

Kaynak : Ajansspor







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder