Beşiktaş'ta Burak Yılmaz hedefine koşuyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ta Burak Yılmaz şov sürüyor. Devre arasında geldiği Beşiktaş’ta çıtayı 15 gol olarak belirleyen Kral, 10 maçta 8 gole ulaştı. Son olarak Başakşehir’i yıkan yıldız forvetin önünde 6 hafta ve atılacak 7 gol kaldı.


siyahlabeyaz | Kötü geçen sezonun ilk yarısında Beşiktaş’ın en büyük problemi forvetteydi. Love, Larin, Mustafa Pektemek üçlüsü bir türlü beklenen santrfor performansını gösteremezken, devre arasında gelen Burak Yılmaz her şeyi değiştirdi.


Burak adım adım hedefine ilerliyor
Kral farkını gösterirken, adeta “Bu ligin en iyi yerli golcüsü benim” mesajını gönderdi. Çıktığı 10 lig maçında 8 kez ağları havalandıran Burak, adım adım kendi hedefine ilerliyor.

Burak Yılmaz, Dolmabahçe’de coşuyor
Ocak ayında çıtayı yükseğe koyan ve yarım sezonda 15 gol atmayı planlayan Burak’ın önünde artık 6 maç ve 7 gol kaldı. Son 4 haftada da ağları havalandıran Burak, son olarak lider Başakşehir’i yıkarken Turuncu-Lacivertli ekibe karşı toplamda çıktığı 13 maçta 10. kez gol sevinci yaşamış oldu.

Trabzonspor’da goller atmıştı
33 yaşındaki yıldız, sezonun ilk bölümünde Trabzonspor’da sakatlık ve kadro dışı problemleri yaşamasına rağmen 5 kez ağları sarsmıştı.

Burak Yılmaz, taraftarların gönlüne girdi
Burak’ın performansında en dikkat çeken nokta ise Vodafone Park performansı. Kral, 8 golünün 7’sini, Dolmabahçe’de rakip filelere gönderdi, müthiş performansıyla taraftarının gönlüne girdi.

Kaynak : Fanatik






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder