Beşiktaş'a şok! Adriano... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Çaykur Rize deplasmanına götürülmeyen Brezilyalı oyuncu Adriano'nun, Medipol Başakşehir maçı öncesi de sakatlığını öne sürerek idmanlara katılmadığı iddia edilmişti. Bu gelişmeler yaşanırken yıldız oyuncunun hafta sonu oynanacak karşılaşmada sahada olup olmayacağı da netleşti.


siyahlabeyaz | Hafta içerisinde deneyimli futbolcunun tutumundan rahatsız olan Şenol Güneş’in, “En önemli maçlarımızda Adriano oynamıyor. Böyle dönemlerde herkes fedakârlık yapmalı” dediği bilinse de Adriano krizinin henüz aşılamadığı öğrenildi.


Sezon sonu sözleşmesi bitecek oyunculardan olan 34 yaşındaki Adriano’nun adalesinde ciddi bir sakatlığı bulunmamasına rağmen bir süredir ağrıları olduğunu iddia ederek, takımla birlikte antrenmanlara çıkmaması Şenol Güneş'in yanı sıra hem teknik heyetin hem de yönetimin canını bi hayli sıktı.

beIN Sports'un son verdiği habere göre ise Beşiktaş’ta sakatlığı nedeni ile Rize maçının kadrosunda düşünülmeyen Adriano'nun, Başakşehir maçının kadrosunda da yer almayacağı öğrenildi. (Siyahlabeyaz)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder