Burak Yılmaz'dan şampiyonluk sözleri - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Başakşehir'i mağlup ettiği karşılaşmada bir de gol atan Burak Yılmaz, mücadelenin ardından beIN Sports'a konuştu.


siyahlabeyaz | Burak Yılmaz'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:


Başta Fenerbahçe olmak üzere herkesin başı sağolsun. Değerli, efsane bir ağabeyimiz vefat etti. İnşallah bizler de o yoldan ilerleriz ve onlar gibi anılabiliriz.

Karşımızda çok iyi ve özel bir takım vardı. Rakibe hafta içinde çok çalıştık. Neden birinci oldukları çok belli. Bizi sahada çok yordular. Ama kazanmayı bildik. Taraftarlara armağan olsun.

Gol atmak önemli. Böyle bir maçta gol atmak da benim için çok önemliydi. Mutluyum. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bize yakışan budur, büyük bir takımız. Matematiksel şansımız bitmedikçe şansımızı kovalayacağız. Derbi maçın ne olacağı da belli olmaz.

Benim de bir acım vardı. Onu paylaşım. Bu hafta anneannem rahmetli oldu. Gidemedim. Annemin yanında olamadım. Acısını ne kadar hafifletir bilemiyorum ama bu maçtaki golümü de anneme hediye etmek istiyorum.

Kaynak : Ajansspor





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder