Güneş ikaz etti, Burak Yılmaz isyan etti! "Ben insan değil miyim?" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Güneş ikaz etti, Burak Yılmaz isyan etti! "Ben insan değil miyim?"

Share This

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’u 7-2 mağlup ederek Başakşehir maçı öncesi moral bulmuştu. Söz konusu maça golcü futbolcu Burak Yılmaz’ın gol sevinci damga vurdu. Şenol Güneş, Çaykur Rizespor maçında tribünlerle diyaloğa giren Burak Yılmaz'a uyarıda bulundu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncusu Burak Yılmaz ligde geçen hafta deplasmanda oynanan Rize mücadelesinde attığı golün ardından tepki gösteren rakip takım taraftarlarına ellerini kulaklarına götürerek karşılık vermişti.


Bu hareketinin ardından hakemden sarı kart gören ve teknik direktör Şenol Güneş tarafından oyundan alınan deneyimli futbolcuya özel uyarı verildi.

Rizespor taraftarlarının büyük tepki gösterdiği Burak Yılmaz, teknik direktör Şenol Güneş ile bir görüşme gerçekleştirdi. Teknik direktör Şenol Güneş’in, oyuncusuna bu konuda dikkatli olması ve gereksiz hareketlerden kaçınması konusunda telkinde bulunduğu ifade edildi.

Burak Yılmaz’ın gol sonrası hareketi Çaykur Rizespor maçına damga vuran olaylar arasına girmişti. Yıldız oyuncu gol attıktan sonra ev sahibi ekibin taraftarları “Hırsız Burak” şeklinde bağırmıştı.

Burak Yılmaz, 'sizi duyamıyorum' hareketini yapınca sinirler gerildi
Hakemin VAR ile temas kurması ve orta noktayı gösterip golü vermesinden sonra elini kulağına götürerek “Sizi duyamıyorum” şeklinde bir hareket yapan Burak Yılmaz büyük tepki görmüştü.

Şenol Güneş, oyundan çıkardı
Şenol Güneş de sarı kart gören golcü oyuncuyu sinirlenerek oyundan çıkarmıştı.

Burak isyan etti
Burak Yılmaz’ın maçtan sonra hocasıyla yaptığı görüşmede, adeta isyan etti.

Burak: "Ben insan değil miyim?"
Burak’ın, “Ben sadece işimi yapıyorum diye hakaret ediyorlar. Ben hakaret mi ettim, küfür mü ettim? Sadece elimi kulağıma götürdüm. Ben insan değil miyim? Bu kadarcık tepki göstermeye de hakkım yok mu” diyerek sitemde bulunduğu öğrenildi. (Htspor)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder