Hakan Aksoy açıkladı: "Eğer aday çıkmıyorsa 26 Nisan'da..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticilerinden Hakan Aksoy, siyah-beyazlıların gündemine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ın borçlarından nasıl kurtulacağının anlatılması gerektiğini vurgulayan Aksoy, Hürser Tekinoktay’ın önüne seçim öncesinde engeller konulduğunu ifade etti.


Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Hakan Aksoy’un açıklamaları şöyle;

"Beşiktaş kalan haftalarda da başarılı olacaktır"
Görevini bırakacak bir hoca ve seçimi bekleyen bir yönetime rağmen Beşiktaş, Başakşehir maçını kazandı. Şerefiyle oynayıp Hakkı ile kazanmış bir takım var. Beşiktaş taraftarı da 12.adam gibi sahanın içindeydi. Takım son dakikaya kadar o mücadelesini bırakmadı. Bence çok iyi bir maçtı. 6 hafta kalmasına rağmen Beşiktaş’ın umutları yeşerdi. Beşiktaş kalan haftalarda da başarılı olacaktır.

"Sezon başında bu hava oluşsaydı Beşiktaş farklı noktada olurdu"
Beşiktaş’ta ciddi mali problemler var. Oyuncular gitti, oynamak istemeyenler oldu. Kadro dışı kararları da vardı. Yönetim hocaya, hoca da yönetime karşı tavır aldı. Oynayan oyuncuların konsantrasyonunu da gördük. Karşılıklı restleşme vardı. Hoca rahatladı, Beşiktaş da kazandı. Rahat bir ortamda Beşiktaş takımının neler yapacağını hep beraber gördük. Bu takıma ve hocamıza güveniyoruz demiştik. Havayı siz sezon başından itibaren oluşturabilseydiniz, Beşiktaş farklı noktada olurdu. Bu son 2 yılda maddi problemler ve restleşmeler bugünleri yaşattı.

Beşiktaş'taki seçim öncesi beklentileri neler?
Futbol, hentbol, basketbol diye ayırmıyorum. Ödemelerin geç yapıldığını biliyoruz. Seçime gidecek Beşiktaş. Projeler nedir diye soruyoruz. Bugün Fenerbahçe’nin de Galatasaray’ın da ciddi borçları var. Fener Ol kampanyası mesela ciddi katkı sağlayacaksa biz de taşın altına elimizi koymak isteriz. Ama yol nedir, nereye gidecek onu görmek gerekiyor. Seçim dahilinde beklentimiz; Beşiktaş borçlarından nasıl kurtulacak ve projeler nelerdir? İşte bunları duymak istiyoruz.

"Aday çıkmazsa 26 Nisan'da aday açıklarız"
Ahmet Nur Çebi, 1903 Birliği’nin pikniğine geldi. Ama aldığı karar kişiseldir. Hiç kimseye zorla başkan ol diyecek halimiz yok. Bugün dahilinde Beşiktaş’ta bir aday bekliyoruz. Büyük Beşiktaş Yürüyüşü dahilinde olan bir eski yöneticiyim. Farklı sesleri bir araya getirdik. Bunun mesajını vermek istiyorum. Ayın 24’üne kadar başkan adaylarını beklemek zorundayız. Eğer, aday çıkmıyorsa da 26 Nisan’da aday açıklarız. Eğer Beşiktaş’a aday çıkmayacaksa aday çıkarırız. 1 yıldır çalışıyoruz. En iyi hizmet verecek insan seçilmeli. Çıkacak adayları 4 gözle bekliyoruz.

Aksoy'dan Hürser Tekinoktay yorumu: "Önüne engel koymanın bir anlamı yok"
Son yapılan Divan Toplantısı’nda Fikret Orman, Hürser Tekinoktay’ı kabul ettiğini söyledi. Divan toplantısında bunu dile getirmedi mi? Getirdi. Sen, Beşiktaş’a başkan adayı olacak bir insanın 270 ıslak imzalı başvurusunu neden kabul etmezsin? Tüzükte zaten ıslak imza denilmiyor mu? Deniliyor. Halen bu imzalara inanılmaması bana garip geliyor. Hiç inanmıyorsan, 4 kişilik bir sistem kurarsın 1 günde konuyu halledersin. Engel koymanın, bunu uzatmanın anlamı yok. Kimse kraldan çok kralcı olmasın.

Kaynak : Ajansspor






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder