Kagawa için iki transfer iddiası! Beşiktaş olmazsa adresi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kagawa için iki transfer iddiası! Beşiktaş olmazsa adresi...

Share This

Beşiktaş'ta geleceği merak edilien Shinji Kagawa'nın kafasındaki planının belli olduğu iddia edildi.


siyahlaeyaz | Beşiktaş'ın ocak ayında Borussia Dortmund'dan kiralık olarak transfer ettiği Shinji Kagawa'nın geleceği merak ediliyor. Japon futbolcunun yeniden Borussia Dortmund'a dönme ihtimalinin az olduğu belirtiliyor. Beşiktaş'ta kalmak istediğini her fırsatta dile getiren yıldız futbolcunun siyah beyazlılarda kalmaması halinde yeni adresinin İspanya olabileceği kaydedildi.


Kagawa, Beşiktaş'tan ayrılacak mı?

Borussia Dortmund ile sözleşmesi devam eden ancak Alman ekibinde kadroda düşünülmeyen Kagawa'nın gelecek sezon adresinin ne olacağı merak ediliyor. Hürriyet'te yer alan habere göre, sezonun kalan kısımlarında en iyi performansı sergileyebilmek adına özel çalışmalarına devam eden Kagawa, Beşiktaş'ta kalmak istiyor. Tecrübeli futbolcu, siyah beyazlı takımla anlaşamadığı takdirde, "Çocukluk hayalim" dediği İspanya 1. Ligi takımlarından birine transfer olmak istiyor.

Shinji Kagawa Beşiktaş'ta kalacak mı?

Japon basınından Football Channel'in haberine göre muhabir Chihiro Honda'ya röportaj veren Shinji Kagawa, isminin anıldığı Avrupa kulüpleri hakkında konuştu. Başakşehir maçını değerlendiren Kagawa, "Savunma oyuncusu değilim ama sakatlanan Gary Medel'in yerine bir süre defans yaptım. Başakşehir'in güçlü bir rakip olduğunu biliyorduk, sabırla savaştık. Çok sayıda fırsat bulduk. Taraftarımızın gücüyle kazandık. Ligde de şansımızı sürdürüyoruz." dedi.

"BEŞİKTAŞ'A GELEREK DOĞRU TERCİH YAPTIM"

Beşiktaş'ta transfer olmaktan pişmanlık duymadığını söyleyen Shinji Kagawa, "Her gün yeni bir ilham alıyorum. Futbol oynamaktan daha büyük bir mutluluk olmaz. Sadece işimi yapmaya devam ediyorum. 6 maç kaldı. Daha çok şans bulacağıma inanıyorum. Beşiktaş'ta kalmayı isterim. Buraya gelerek doğru bir tercih yaptım. Son günlerde elimden gelenin en iyisini yapmaktan başka alternatif yok. Transfer konusunu düşünmek istemiyorum. Olumsuz düşüncelerim yok. " ifadelerini kullandı.

Diğer Beşiktaş Haberleri için siyahlabeyaz'ı okumaya devam edin.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder