Medel için Boca sesleri : "Dönmek istiyor!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Gary Medel'in Boca Juniors'tan eski takım arkadaşı Cristian Erbes açıklamalarda bulundu. 

siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Gary Medel ile ilgili transfer iddiası ortaya atıldı. Şilili futbolcunun eski takım arkadaşlarından Cristian Erbes, Arjantin basınına yaptığı açıklamada Medel'in Boca Juniors'a dönmek istediğini söyledi.


Beşiktaş Transfer: Medel, Beşiktaş'tan ayrılacak mı?
Beşiktaş'ın sezon sonunda yollarını ayıracağı iddia edilen Medel hakkında Boca Juniors'ta bir süre birlikte top koşturduğu Cristian Erbes'ten açıklama geldi. Arjantin basınına konuşan Erbes, Medel ile sürekli iletişim halinde olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Medel ile her zaman konuşuyorum. Boca'yı çok seviyor ve dönmek istiyor. Beşiktaş ile sözleşmesi bitince Universidad Catolica'ya geri döneceğini biliyorum. Sportif Direktör Burdisso onu ikna etmemi isterse, bunu hemen yaparım. Kulübe bu konuda yardım etmek isterim." (FutbolArena Dış Haberler)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder