Mehmet Demirkol'dan çarpıcı açıklamalar : "Eljif Elmas’ı koy Beşiktaş’a, Dorukhan’ı da Fenerbahçe’ye koy. Eljif’i konuşursun!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı açıklamalar : "Eljif Elmas’ı koy Beşiktaş’a, Dorukhan’ı da Fenerbahçe’ye koy. Eljif’i konuşursun!"

Share This

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, yayıncı kuruluşta yayınlanan beIN Manşet programında sporun gündemini değerlendirdi. Demirkol'un değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;


siyahlabeyaz | Burak Yılmaz sahadayken, “Yapar bir şey” dedirtiyor. Beşiktaş’ta çok önemli yer tutan iki kanat oyuncusunun birinden fayda alınamadı. Caner ve Adriano performansı yoktu.

Burak Yılmaz’ın Şenol Güneş ile Trabzonspor’da karşılaştığından bu yana kötü sezonu yok. Sahada kaldığı sürece kendisini geliştiriyor. Burak Yılmaz’ın sezon başında Beşiktaş’a gitmesi Beşiktaş’ı da Trabzonspor’u da daha değiştirebilirdi. İdare edemezsen de büyük dert oluyor. Burak’ı sadece alan değil, satana da büyük katkı sağladı.


Beşiktaş, kendi standardında iyi oynamadı, ancak Sivas deplasmanına göre iyiydi. Kagawa oynarken, Tolgay sendromu gibi oynuyordu. Kagawa çıktıktan sonra Sivasspor baskıyı kırdı. Kagawa’nın iyi olmayan oyununa rağmen Beşiktaş o zamanlarda gole daha yakındı. Oğuzhan, nasıl oynayamıyor?

2 hafta önce Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi şansı olabilir mi denirken, şimdi çok ciddi bir şampiyonluk şansı var. Trabzonspor ve Galatasaray’la oynayacak kolay değil ama 5’ini de kazanırsa şampiyonluk şansı var. Başakşehir’e göre Beşiktaş daha rahat duruyor. Beşiktaş, 5 mağlubiyet ve 8 beraberlik yaşadı. Kaos içerisinde bunlar olabilir. Fabri olsaydı bu sezon kaç puan fark ederdi bunun hesabı yapılabilir. Bir de çok ciddi anlamda golcü aradı. 3 hafta önce Başakşehir, martın sonunda ligi bitirecek biz ne konuşacağız diyordum. Şimdi 3’lü bir yarışa döndü.



Başakşehir’in çok geniş bir kadrosu var. Senin almak isteyip de alamadığın hangi futbolcu var? Oyuncuların hepsi yeniden kazanıldı. İçeride olağanüstü işler yapılıyor. Bu işler, teknik direktör işleri.

Eljif Elmas’ı koy Beşiktaş’a, Dorukhan’ı da Fenerbahçe’ye koy. Eljif’i konuşursun. Önce teknik direktör oyuncusunu ikna edecek.

Adriano, çok özel bir oyuncu. Sadece savunma oyuncusu değil, çok iyi bir orta saha oyuncusu. Burak Yılmaz’ın yapamadığı birçok şey vardı. Bunları öğreniyor ama 28-29 yaşında yaptı. Ancak 22 yaşındaki durumundan daha fit.


Beşiktaş, Şenol Güneş sonrası için bir ismi hazırladı. Guti’ye dünyanın parasını boşuna vermediler. Dünyanın bir numaralı kulübünde kaptanlık yaptı bu adam. 1 senedir de burada kurs görüyor. Yapabiliyor olması lazım. Guti olmazsa adres belli. Lucescu’ya gidecekler.

Lens’e Şenol Hoca nasıl ikna oluyor anlamıyorum. Güven orada oynayamaz mı?

Burak Yılmaz’ın golü, Ronaldo vuruşuydu. Yeni nesil buna ölü yaprak diyorlar.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder