Ankaragücü teknik direktöründen Beşiktaş camiasını çıldırtan sözler : "Kart vermedi. Verse Burak cezalı durama düşecekti!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ankaragücü teknik direktöründen Beşiktaş camiasını çıldırtan sözler : "Kart vermedi. Verse Burak cezalı durama düşecekti!"

Share This

Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Kaplan, Beşiktaş'a deplasmanda 4-1 kaybettikleri maç sonrasında yayıncı kuruluşa konuştu. Kaplan, maçın ardından hakemlere yüklendi.


siyahlabeyaz | Mustafa Kaplan, Beşiktaş'a Vodafone Park'ta kaybettikleri maç sonrasında yayıncı kuruluşa çarpıcı sözler sarfetti. Özellikle Burak Yılmaz ile Kulusic arasında yaşanan pozisyon hakkında eleştirilerde bulunan Kaplan, verilmeyen sarı kart iddiası nedeni ile hakemlere yüklendi.



Mustafa Kaplan: "Hakem arkadaşımız maçı bir izlesin"

Mustafa Kaplan, yaptığı açıklamada, "Kazanan takımı tebrik ediyorum. Galibiyete gölge düşürmek istemiyorum. Bugün biz de kazanmak için oynadık. Oynadığımız oyunun karşılığı bu değildi. İlk yarıda Beşiktaş'tan daha iyi oynadık. Ante'ye atılan bir dirsek var. Orada bana göre kesinlikle bir kart var. Ante'nin burnunun çatladığını hakemlere söyledik. İyi oynayan bir Ankaragücü vardı. Devreye 1-1 girseydik biz de kazanabilirdik. Hakem arkadaşımız maçı bir izlesin. Beşiktaş'a kart göstermiyorsun bize gösteriyorsun. Atiba'ya da göstermedin. Beşiktaş'ı kazandığı için kutluyoum. Özellikle ilk yarı iyi oynadık. Biz Ankaragücü olarak Türk futboluna hoş gelen oyun oynamak istiyoruz. Futbolu çirkinleştirmek istemiyoruz. Burada 4 gol yemeyi hak etmedik. Bu şekilde yenilmek bizi üzdü. Biz böyle oynadıkça kimseden çekinmiyoruz. Sağ ve sol bek cezalı duruma düştü. Küme düşecek takımlar arasında kendimizi görmedik. Bu mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

"Hakemler daha cesaretli olsun"

Kaplan maç sonunda ise, "Hakem arkadaş çok basit kartlar verdi. Burak’ın Kulusic’e dirseği vardı. Kart vermedi. Verse Burak cezalı durama düşecekti. Geçen hafta Sivas’ta da görmedi. Hakem arkadaşlar daha cesaretli olsun. Biz Ankaragücü olarak cesaretli oynadık. Korkmadık. Buradan puanla da dönebilirdik. Oynadığımızın oyunun karşılığında 4 gol yememeliydik" dedi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder