Okan Buruk'tan VAR eleştirisi : "Hakemlerin bizi uyarması lazımdı!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Okan Buruk'tan VAR eleştirisi : "Hakemlerin bizi uyarması lazımdı!"

Share This

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Ç. Rizespor - Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. Okan Buruk şu ifadeleri kullandı:


siyahlabeyaz | Değişik bir gece yaşadık futbol adına. Maça gelirsek, erken bir gol yedik. Kalemize gelen ilk iki top gol oldu. Oyunun kontrolü 2-4’e kadar bizdeydi. 37 kez rakip ceza sahasıdna topla buluşmuşuz, 19 şut 25 orta var. Bu verilere bakınca çok daha farklı bir maç beklersiniz ama 11’de 11 isabetli şut gönderen bir Beşiktaş var. Bunların 7’si gol oldu. Beşiktaş’ı tebrik ediyorum.


3 ve 4. golden sonra oyunu kaybetmemiz ve değişiklikler oyunu etkiledi. Beşiktaş’a sonradan giren oyuncular çok katkı verdi. Bizdekiler katkı veremedi, önlem alacağız. VAR sisteminde çizgilerin çekilemediği bir gece yaşadık. Bu da ilk oldu. Hakemlerin bizi uyarması lazımdı.

İki gol ofsayt gözüküyor. Hakemler belki VAR’a güvendi, bayraklarını kaldırabilirlerdi. Bununla ilgili bize açıklama yapılmadı. Bununla ilgili gerekli açıklamayı yapacaklardır, kulübümüzde de gereken girişimler yapılacaktır.

Benim kariyerimde de en farklı skor oldu ama oyun olarak iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Beşiktaş’ta usta ayaklar güzel goller attılar. Bizim üzüntümüz VAR’ın çalışmaması. Fenerbahçe maçında da bunu yaşamıştık. O zaman açıklama alamadık, inşallah bu sefer alırız.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder