Rıza Çalımbay'dan çarpıcı sözler: "Beşiktaş'ın o kadar şansı yok!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Rıza Çalımbay'dan çarpıcı sözler: "Beşiktaş'ın o kadar şansı yok!"

Share This

Süper Lig’in deneyimli teknik direktörlerinden biri olan Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig’deki şampiyonluk yarışı hakkında değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Rıza Çalımbay’ın açıklamaları şu şekilde;


"Beşiktaş'ın, Başakşehir ve Galatasaray kadar şampiyonluk şansı yok"

Beşiktaş her maçı kazanmak isteyecek. Şampiyonluk şansı elbette var. Ama Başakşehir ve Galatasaray kadar şansları yok. Rakiplerinin kaybına bakacaklar çünkü. Beşiktaş son maçta iyi oynamadı ama Burak’ın mükemmel golüyle kazandılar. Burak’ın bu tarz goller atmasına şaşırmıyorum. Burak kaliteli bir oyuncu.

"Şenol Güneş'in geleceğinin netleşmesi sonuçlara etki etti"

Şenol Güneş’in durumunun netleşmesi elbette sonuçlara etki etti. Bir sürü konuşma oldu. Karmakarışık şeyler oldu. Şenol Güneş’in durumu daha önce netleşseydi daha başarılı olurlardı bence.

"Burak Yılmaz, Beşiktaş'a daha erken gelse iyi olurdu"

Beşiktaş’ın ihtiyacı olan golcü Burak geç geldi. Erken gelse daha iyi olurdu. Gereksiz puan kayıpları yaşadılar. 3-0’dan puan vermemesi gerekiyordu mesela Beşiktaş’ın. Şu anda şampiyonluk yarışında daha avantajlı bir Beşiktaş elbette görebilirdik. (Ajansspor)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder