Şenol Güneş'ten Mustafa Kaplan'a cevap : "Çirkin vaziyete düşerler!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'ten Mustafa Kaplan'a cevap : "Çirkin vaziyete düşerler!"

Share This

Spor Toto Süper Ligi'nin 30. haftasında Beşiktaş, sahasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | Ligde gelecek hafta Galatasaray ile yapacakları maçı düşünmeye başladıklarını vurgulayan Güneş "Yarın yenilenme çalışması yapacağız. Gündemimizdeki tek maç Galatasaray maçı olacak. Konsantrasyonu üst seviyede olması gereken haftaya girdik. Deplasmanda oynayacağız. Bugünkü maçtan dersler çıkarıp daha güçlü Galatasaray karşısına çıkmak istiyoruz. Galatasaray iyi takım, biz de iyi takımız." açıklamasını yaptı.


Burak'ın Kulusic'e yaptığı faul

Burak Yılmaz'ın rakip oyuncu Ante Kulusic'e yaptığı faulle ilgili sarı kart tartışmalarına değinen Güneş, MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan'ı pozisyonla ilgili yorumlarından dolayı eleştirdi.

Güneş, Burak'ın pozisyonunu maç sonrası izlediğine dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Ben olsaydım faulü Burak lehine verirdim. Rakip topa gitmiyor, arkadan bodoslama geliyor. Mustafa hocaya üzüldüm. Konuşmasının tamamını Burak'a ayırdı. Algıyı doğru bulmuyorum, hiç yapmadım, yapanları da tasvip etmiyorum. Hakemlerden şikayetçi olunacaksa ben çok pozisyon bulurum. Algıyı daha önce de gördük, çirkin vaziyete düşerler. O pozisyonda Burak elini açtı, arkasında rakibi, onu mu koruyacak? Mustafa hocanın emeklerine yazık olur. Burak bu pozisyonda rakibi mi kollayacak, arkadan geliyor, çarpıyor."






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder