Sinan Engin isyan etti: "Yeter ama! Artık yeter..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sinan Engin isyan etti: "Yeter ama! Artık yeter..."

Share This

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasının kapanış maçında Sivasspor evinde Beşiktaş'ı ağırladı. Konuk ekip Burak Yılmaz'ın 87. dakikada attığı golle mücadeleyi 2-1 kazandı.


siyahlabeyaz | Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin ise bu maçı değerlendirdi. Peki, Sinan Engin Sivasspor - Beşiktaş maçı ile ilgili neler söyledi? Burak Yılmaz'ın performansını da değerlendiren Sinan Engin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:


"Beşiktaş kazanma alışkanlığı kazandı"

Büyük oyuncuların varsa bir şekilde atıyorsun ve kazanıyorsun. Beşiktaş, Rizespor deplasmanındaki gibi iyi oynadı mı? Hayır oynamadı. Beşiktaş geriye düşse de kazanıyor. Kazanma alışkanlığını kazandı.

"Neden kendini atsın?"

Beşiktaş'ın gol yediği pozisyonda Karius'a bir şey demem. Kaleci karşı karşıya olan pozisyonda kurtaramazsa bir şey diyemezsin. Burak Yılmaz 4 büyüklerde oynadı. Bir iki kere yere düştü. O zamandan sonra bakıyorsun da sanki bu çocuk çok kötü bir şey yapmış gibi üstüne geldiler. Durup dururken kendini neden atsın?

"Burak müthiş bir gol attı"

Hakemler, Burak Yılmaz'a önyargılı davranıyor. VAR'a çağırmıyorlar. Bir zahmet çağırın. Burak şu an bu formuyla en iyi oyuncusu ve golcüsü formunda. Gençliğinde hatalar yapmış olabilir. Yeter artık ama. Her statta, 'Emek hırsızı' diyorlar. Olmaz. Onun da annesi, babası var. 40-50 bin kişi adama küfür ediyor. Bugün de müthiş bir gol attı. Beşiktaş sezon başında alsaydı çok daha farklı olurdu. 

Sarı kart görmek çok spontane bir şey. Burak'ın Ankaragücü maçında göreceği karta bakar, yorum yaparız. Kart kendiliğinden gelişir. Artık futbol seyircisi çok mantıklı ve akıllı. Ankaragücü maçına öyle bir hakem verecekler ki, Burak Yılmaz'a sarı kart verecek ve Galatasaray maçında oynamayacak(!) Geçelim bunları...

"Burak Yılmaz büyük oyuncu"

Burak Yılmaz, Beşiktaş'a hava getirdi. Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe'de olduğunu düşünsene. Ya da Galatasaray'a transfer olduğunu düşünelim. Takıma hava getirirdi. İşte büyük oyuncu bu.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak?

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Lucescu olabilir mi acaba? Lucescu'yu getirin, yardımcısı da Sergen olsun dedim. Sergen Yalçın, Lucescu ile birlikte çalışır. (Ajansspor)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder