Sinan Engin'den flaş açıklama : "Beşiktaş yeni sezonda çok büyük bir dünya yıldızını transfer edecek!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sinan Engin'den flaş açıklama : "Beşiktaş yeni sezonda çok büyük bir dünya yıldızını transfer edecek!"

Share This

Beyaz TV'de günün karşılaşması ve derbi hakkında konuşan yorumcu Sinan Engin'in Beşiktaş ile ilgili sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:


siyahlabeyaz | İki sezon önce Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Burak Yılmaz transferi için çok uğraşmıştı. Tepkiler, karşı çıkanlar oldu. Transferi gerçekleşmedi. Burak gerçek bir golcü. Onun transferi takıma büyük güç kattı! Lucescu'nun Beşiktaş'a gelmesini isterim.


Umut Güner, Aboubakar’ı aldı eleştirildi. Talisca’yı aldı eleştirildi. Ljajic’i aldı eleştirildi. Bir iki tutmayan oyuncu olabilir. Fenerbahçe’nin sezon başı 15 transferi tutmadı. Dorukhan, Güven, Ljajic transferlerinde Umut Güner’in büyük emeği var. Beşiktaş yeni sezonda çok büyük bir dünya yıldızını transfer edecek. Bu transfer için Umut Güner'in girişimleri devam ediyor. Şu anda isim veremeyeceğim.

Abdullah Avcı, Beşiktaş'ı sever.  Burak Yılmaz sezon başında alınsaydı Beşiktaş şu anda farklı yerde olabilirdi.

Beşiktaşlı Dorukhan için Avrupa'dan 10 milyon Euro'luk transfer teklifi var. Şu anda takımı açıklayamam! (Ajansspor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder