Erman Toroğlu'ndan flaş sözler : "Fikret Orman, Şenol Güneş'i değil hep Abdullah Avcı'yı istiyordu!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Erman Toroğlu'ndan flaş sözler : "Fikret Orman, Şenol Güneş'i değil hep Abdullah Avcı'yı istiyordu!"

Share This

Erman Toroğlu, Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemini değerlendirdi. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörlük görevi için Abdullah Avcı ile anlaşmasını A Spor'da Erman Toroğlu yorumladı. 


siyahlabeyaz | Erman Toroğlu'nun A Spor'daki yorumları şu şekilde:

"FİKRET ORMAN ŞENOL GÜNEŞ'İ DEĞİL, ABDULLAH AVCI'YI İSTİYORDU"

Beşiktaş yönetiminde Abdullah Avcı - Şenol Güneş oylaması yapılırken Fikret Orman, Abdullah Avcı'ya oy verdi. Diğer yöneticiler Şenol Güneş'e oy verdi. Şenol Güneş ilk geldiği zaman Fikret Orman'ın oyu zaten Abdullah Avcı yönündeydi. Fikret Orman ile Şenol Güneş'in arasında hep bir kara kedi vardı. Beşiktaş taraftarı Şenol Güneş'i çok sevdi ama Fikret Orman'a hiç büyük başkan diye bağırmadı. Fikret Orman'ın dediği ve istediği oldu. Şimdi bakalım neler olacak.

"ŞENOL GÜNEŞ'İN ÜZERİNE ABDULLAH AVCI %50 %50 DİYORUM"

Şenol Güneş'in Trabzonspor geçmişi var. Baya ders aldı ondan. Şampiyonluk maçını eliyle Fenerbahçe'ye verdi. Şenol Güneş sonra Anadolu ve ardından Beşiktaş'a geldi. Tecrübelendi. Beşiktaş artık feda döneminin bir üstünü yaşıyor. Kolay değil. Abdullah Avcı'ya Beşiktaş taraftarı ne kadar tahammül eder, onu da bilemeyiz. Burak Yılmaz'ı da taraftar istemedi ama geldi Burak kaptan oldu. Şenol Güneş'in üzerine Abdullah Avcı'nın gelmesi %50, %50 bence. (Futbol Arena)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder