FLAŞ | Başakşehir'de kritik görüşme! Kaderi belli oluyor... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ardından takımın başına geçmesi beklenen Abdullah Avcı'nın, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile kritik bir görüşme gerçekleştireceği ve belirsizliğin ondan sonra son bulacağı öğrenildi.


siyahlabeyaz | Şenol Güneş ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına hız veren Beşiktaş Yönetimi, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı’dan cevap bekliyor.


Dolaylı olarak Avcı ile temas kuran siyah-beyazlı yönetimin, başarılı teknik adamın kısa süre içinde Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile yapacağı kritik görüşmeye odaklandığı aktarıldı.

Devre arasında 5 yıllık sözleşme yenilemiş olsa da Abdullah Avcı’nın, Başkan Gümüşdağ’dan izin alarak rotasını Beşiktaş’a çevireceğini düşünen Başkan Fikret Orman, olumsuz senaryolara karşın Mircea Lucescu ve Tayfun Korkut hamlelerini de cebinde tutuyor.

Göksel Gümüşdağ ile yapacağı görüşmede geleceğiyle ilgili kararını netleştirecek olan Abdullah Avcı’nın, Medipol Başakşehir’de kalma ihtimalinin de bulunduğu vurgulandı. Hem Beşiktaş hem de Medipol Başakşehir yönetimleri, Abdullah Avcı’nın vereceği karara göre yeni bir yol haritası çizecek. Avcı’nın ayrılması durumunda Erol Bulut ve Okan Buruk gibi isimlerle görüşmeyi planlayan Göksel Gümüşdağ’ın, öncelikle Abdullah Avcı’yı takımın başında tutmayı planladığı ve bu konuda kararlı olduğu bildirildi.


Kaçan şampiyonluk nedeniyle hayal kırıklığı yaşayan ve taraftar gücüne sahip bir camiayla birlikte bu mutluluğa ulaşmak isteyen Abdullah Avcı, alacağı kararla Türk futbolunda adeta domino etkisi yaratacak.

Avcı’nın Beşiktaş’a gelmemesi halinde Mircea Lucescu seçeneğini öne çıkaracak olan Beşiktaş Yönetimi’nin gözü kulağı, birkaç gün içinde gerçekleşecek Gümüşdağ-Avcı zirvesinde olacak.

Türk futbolunun en önde gelen teknik adamlarından Abdullah Avcı, Medipol Başakşehir’le Süper Lig’in devre arasında 5 yıllık sözleşme yenilemişti. Kaçan şampiyonluk ve Beşiktaş’ın ilgisi nedeniyle planlarını yeniden gözden geçiren Avcı, Başkan Göksel Gümüşdağ ile yapacağı görüşmeden sonra kararını kamuoyu ile paylaşacak.

2006-2011 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u çalıştıran Abdullah Avcı 2014-2019 döneminde Medipol Başakşehir’in başında yer aldı. İki ayrı dönemde 385 resmi maça çıkan Avcı, 177 galibiyete imza atarken, 104 beraberlik ve 104 yenilgi aldı. (Skorer)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder