Son maç toplantısında Güneş'ten futbolculara : "Onları şaşırtın!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Son maç toplantısında Güneş'ten futbolculara : "Onları şaşırtın!"

Share This

Ümraniye’deki son maç toplantısında derbi stratejisini belirleyen Beşiktaş’ın teknk patronu, özellikle ilk yarının önemine dikkat çekti. Öğrencileriyle konuşan Güneş “Baskı kurarak maça başlayıp, onları şaşırtacağız. İlk golü bulmak çok önemli” dedi.


siyahlabeyaz | 6 haftadır kazanan ve sezonun en iyi serisini yakalayan Beşiktaş, Galatasaray deplasmanında da galibiyet için tüm kozlarını oynayacak. Son haftalarda maçların ilk yarılarında genel olarak sıkıntı çeken ve üstünlük kurmakta zorlanan Siyah- Beyazlılar’da, teknik direktör Şenol Güneş takımını uyardı. Ümraniye’deki son maç toplantısında oyuncularına derbinin taktiğini veren tecrübeli çalıştırıcı, “Skor nasıl olursa olsun bitiş düdüğüne kadar oyun disiplininden kopmak yok. Kendi evlerinde savunma yaparak değil, baskı kurarak başlayacağız ve onları şaşırtacağız. İlk yarıda gol yemeden ilk golü bulmak çok önemli” dedi.


Maçları izletti

Göztepe, Başakşehir ve Sivas maçlarında ilk yarıda üstünlük kuramayıp, ikinci yarılarda galibiyete uzanan Beşiktaş, son Ankaragücü karşılaşmasının ilk devresinde de çok pozisyon vermişti. Bu maçları tekrar tekrar oyuncularına izletip, hatalarını gösteren Şenol Güneş, şampiyonluk maçı olarak gördüğü Galatasaray deplasmanında bunları kesinlikle tekrarlamamaları gerektiğine dikkat çekti.

Beşiktaş’tan mesaj: Çocuklar inanın

Başakşehir’in bir kez daha takılmasıyla birlikte bugünkü derbi daha büyük bir önem kazanırken, Beşiktaş şampiyonluk havasına girdi. Siyah-Beyazlılar’ın sosyal medya hesabından #Çocuklarinanın etiketiyle pek çok tweet atılırken, İstanbul Boğazı’nda son şampiyonluk kutlamalarındaki görüntüler paylaşıldı.

En çok yorumu ise teknik direktör Şenol Güneşli paylaşımlar aldı. Sergen Yalçın’ın 100. yılda Dolmabahçe’de attığı golün videosu da on binlerce kişi tarafından beğenildi. (Fanatik)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder