Abdullah Avcı onayı verdi yıldız futbolcu geliyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Beşiktaş'ta transfer harekatı tüm hızıyla sürüyor. Yeni sezon öncesi çalışmalarına devam eden Kara Kartal'da transfer gelişmeleri yaşanıyor. 


siyahlabeyaz | Abdullah Avcı'nın onay verdiği yıldız için girişimler yeniden başladı. Beşiktaş bu gelişmelerin ardından transferde bombayı patlatmayı planlıyor. İşte son gelişmeler....


Spor Toto Süper Lig'i üçüncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil etmeye hak kazanan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor.

Gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan siyah-beyazlılar yeni sezon çalışmalarına devam ediyor.

Gelecek sezon için iyi bir kadro kurmak için çalışan Kartal'da yeni gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş yönetimi, Abdullah Avcı'nın onayı sonrası transfer girişimlerini artırdı. İşte detaylar...

Alman kulübünün Kagawa'yı kamp kadrosuna almaması Kartal'ı harekete geçirdi.

Abdullah Avcı'nın Japon futbolcu için olumlu görüş bildirmesi üzerine kiralama üzerinden yeni teklif sunulacak.

Bu transferin bitme ihtimali giderek yükseliyor.

Takvim'in haberine göre; Japon futbolcu için Dortmund'la bir süredir görüşen ancak net bir cevap alamayınca bu transferi ikinci plana iten yönetim Kagawa defterini yeniden açtı.

Japon yıldızın Dortmund'un kamp kadrosuna katılmaması umutları artırdı.

Avcı'dan transfer onayı
Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın da Kagawa hakkında olumlu görüş bildirmesi Beşiktaş'ın bu oyuncuya yeniden yönelmesini sağladı.

Kagawa da istiyor
Kagawa ile yapılan görüşmede bu oyuncunun Beşiktaş'a dönmeyi çok istemesi üzerine yönetim Kagawa için Dortmund'un yeniden kapısını çalacak.

Yeni bir teklif sunulacak
Beşiktaş'ın Kagawa'yı kiralamak için yeni bir teklif sunacağı öğrenildi. Dortmund'un Japon yıldız için her hangi başka bir teklif gelmemesi durumunda teklifi kabul etmesi bekleniyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder