Abdullah Avcı'dan takıma yasak geldi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Antrenman performansını üst düzeye çıkarmak için uğraşan Abdullah Avcı, takım içi geliştirilecek olan yeni oyun sistemini ezberletmeye kararlı.


siyahlabeyaz | Saha içerisinde her zaman topa daha çok hakim olmak isteyen teknik direktör Abdullah Avcı'nın yüzü hızlı pas trafiği antrenmanına oyuncuların verdiği tepkilerden dolayı gülüyor.


Tıpkı eski takımı Medipol Başakşehir'de olduğu gibi takım oyununu başlatmayı istediği defansın kontrol pas trafiği ile ilgili çalışmalara ağırlık veren Avcı, Karius'un da oyuna tam anlamı ile katıldığı oyun anlayışında uzun topları tamamen yasakladı. Rakip takımların defans üzerindeki prese rağmen defansın ve kalecinin kendi sahasından sadece ve sadece pas yaparak topu oyuna çıkarmasını talep etti.

Yapılan antrenmanlar özelinde öncelikli olarak kaleci Loris Karius, defansta ise Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Domagoj Vida bu anlamda öne çıkan isimler oldu.

Saha içerisinde oyun kurulurken topun etrafına oyuncuların toplanmamasını ve oyuncuların her zaman kendilerine boş alan yaratmalarını da özellikle isteyen Abdullah Avcı'nın Portekizli dünya yıldızı Ricardo Quaresma'ya ise antrenmanlar esnasında sık sık övgüde bulunması dikkat çeken ayrı bir nokta idi. (Siyahlabeyaz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder