Anlaşma yapıldı geliyor derken, Abdullah Avcı hangi ismi veto etti! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Anlaşma yapıldı geliyor derken, Abdullah Avcı hangi ismi veto etti!

Share This

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, defansın göbeğindeki eksikliğin bütün sezonu etkileyeceğini belirterek transferin bir an evvel gerçekleştirilmesini istiyor. Dört isim gündeme gelirken biriyle anlaşma dahi yapılmıştı ancak iş, Avcı'ya takıldı ve transferi veto edince imza rafa kalktı. Diğer isimse Abdullah Avcı'nın gözdesi konumunda. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri ve gelişmeler...


siyahlabeyaz | Abdullah Avcı için stoper transferi "Olmazsa olmaz" görünüyor...

Tecrübeli teknik adam, yönetimle yaptığı görüşmede kadrodan çok memnun olduğunu ve kamp çalışmalarının da kusursuz bir şekilde devam ettiğini belirtirken, tek ihtiyacının stoper olduğunu da söyledi.

Savunmadan oyunu kurabilecek bir oyuncu istediğini söyleyen Avcı, "Vida topla iyi değil. Oyunu mutlaka sol stoperle başlatmak istiyorum. Transfer gerçekleşmezse planlarımız bozulur" dedi. Hoca'nın ikazını dikkate alan yönetimin listesinde şu an dört stoper bulunuyor. Oyuncu izleme ekibi, Abdullah Avcı ve yönetimin belirlediği dört isimle görüşmelere devam ediyor. Tecrübeli çalıştırıcının gönlünde ise eski öğrencisi yatıyor. Avcı'nın geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir'de birlikte çalıştığı Alexandru Epureanu'yu çok istediği iddia edildi.

ATINÇ'A VETO!

Öte yandan Atınç Nukan'ın transferi de Avcı'ya takıldı. Yönetim daha önce Beşiktaş formasını giyen 26 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşmaya varmıştı.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Abdullah Avcı ise istediği gibi sol ayaklı olmasına rağmen top hâkimiyetinin zayıf olması sebebiyle Atınç'ın transferine sıcak bakmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder