Beşiktaş aradığı ismi İtalya'da buldu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Napoli forması giyen defans oyuncusu Lorenzo Tonelli'yi kadrosuna katmak istediği gündeme geldi.


siyahlabeyaz | Tonelli, Beşiktaş'a transfer olacak mı? İşte son gelişmeler...

Beşiktaş, Lorenzo Tonelli'yi gündemine aldı

Yaz transfer döneminin sessiz takımı Beşiktaş'la ilgili İtalyan basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Çizme'de yayın yapan Rai Sport kanalında çalışan Ciro Venerato, CN24 televizyonunda katıldığı bir programda Siyah Beyazlı kulübün Napoli forması giyen Lorenzo Tonelli'yi gündemine aldığını duyurdu.

Beşiktaş, Tonelli'nin durumunu sordu

Venerato, 29 yaşındaki stoperin geleceğiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Yalnızca Brescia ve Lecce değil, iki kulüp daha Tonelli'yi istiyor. Beşiktaş ve Real Betis, aracılar vasıtasıyla Napoli yönetimine oyuncunun durumunu sordu." ifadelerini kullandı. Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösterilen Tonelli, geçtiğimiz sezon 20 maçta forma şansı bulabilmişti.Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız (Fanatik)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder