Beşiktaş orta sahasını Almanya'da buldu! Bedavaya gelecek - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Transfer döneminin sessiz takımı Beşiktaş'ta hareketlilik başladı. Yeni sezonda Abdullah Avcı ile birlikte zirveye oynayacak bir takım kurmayı amaçlayan siyah-beyazlılarda gündem orta saha transferi... 


siyahlabeyaz | Adem Ljajic, Ertaç Özbir ve Tyler Boyd transferlerinde mutlu sona ulaşan Kara Kartal, son olarak Bundesliga'da Hamburg forması giyen ve takımıyla sözleşmesi sona eren Alman futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.


Transfer döneminin suskun ekiplerinden biri olan Beşiktaş, orta sahasını güçlendirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Beşiktaş Hamburg'la sözleşmesi biten 28 yaşındaki Lewis Holtby için önümüzdeki günlerde teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Alman futbolcuya teknik heyetten de onay çıktığı belirtildi. Bu transfer için girişimler önümüzdeki hafta hız kazanacak.

Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan 28 yaşındaki futbolcu için bonservis bedeli ödenmeyecek. Siyah beyazlılar başarılı orta saha oyuncusuna yıllık 1 milyon 200 bin euro maaş vermeyi planlıyor.

Ada'da beklediğini bulamadı
36 yaşına gelen Atiba'nın mevkiisi için düşünülen Lewis Holtby, ofansif orta saha dışında 10 numara pozisyonlarında oynayabiliyor.

2010-11 sezonunda Mainz formasıyla yükselişe geçince Schalke'ye transfer oldu. 1.76 boyundaki Holtby, fizik olarak da fazla güçlü görünmese de agresif oyunuyla takımın değişmezlerinden oldu.

Tottenham'a gidene kadar kariyerinin en iyi dönemini yaşayan Alman oyuncu, İngiltere'de beklediğini bulamadı ve yeniden Almanya'ya döndü. Hamburg formasıyla inişli çıkışlı bir grafik çizen Holtby, 1 Temmuz itibariyle serbest kaldı.

67 gol atarken 71 asist yaptı!
Siyah-beyazlıların transfer listesindeki Lewis Holtby, orta saha oyuncusu olmasına rağmen hem gol atmayı hem de attırmayı seviyor.

Alman futbolcu kulüp kariyeri boyunca forma giydiği 387 resmi karşılaşmada rakip fileleri 67 kez havalandırırken, 71 de gol pası vermeyi başardı.

Toplam 138 gole direkt olarak katkıda bulunan Holtby, bu periyotta sadece 1 kez kırmızı kart gördü. Alman yıldız en çok Hamburg (138) formasını terletti.

Bild'den Walace iddiası
Beşiktaş ile ilgili son iddia Alman basınından geldi. Siyah-beyazlıların Hannover'de forma giyen 24 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Walace ile ilgilendiği belirtildi.

Bild'in haberine göre, Beşiktaş'ın ilgilendiği Walace'a İspanya ve Rusya'dan da talipler var.

Kulübüyle 2022'ye kadar sözleşmesi devam eden Walace, 2018 yılında 6 milyon euro bonservis bedeliyle Hamburg'dan Hannover'e transfer olmuştu.

Kaynak : a spor


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder