Beşiktaş - Pendikspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetimindeki ilk maçına çıkıyor. Siyah beyazlılar, hazırlık maçında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Peki Beşiktaş - Pendikspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...


siyahlabeyaz | Yeni sezon hazırlıklarını Riva'da bulunan TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde sürdüren Beşiktaş dün tek antrenman yaptı.


Siyah-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetimindeki idmanda, ısınma hareketleri ve 5'e 2 pas programından sonra taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi. Özel çalışan Burak Yılmaz ile izinli olan Medel antrenmanda yer almadı.

Beşiktaş yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını ise bugün TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Pendikspor'la yapacak. Riva'da oynanacak karşılaşma saat 18.30'da başlayacak. Beşiktaş - Pendikspor maçını canlı yayınlayacak kanal henüz belli değil.

Beşiktaş hazırlık maçı takvimi belli oldu
Yeni sezona Şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş, sezon öncesi tam 7 hazırlık maçı yapacak. Hazırlık maçı takvimine göre, Beşiktaş ilk olarak Pendikspor'la ardından Kocaelispor'la karşı karşıya geliyor.

Beşiktaş'ın 2019-2020 Süper Lig sezonu öncesi yapacağı, açıklanan hazırlık maçları şu şekilde:

17 Temmuz Çarşamba
18:30 Beşiktaş - Pendikspor (Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri)

21 Temmuz Pazar
18:30 Beşiktaş - Kocaelispor (Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri)

27 Temmuz Cumartesi
17:00 Beşiktaş - CD Eibar (Kössen)

29 Temmuz Pazartesi
18:00 Beşiktaş - Apollon Larissa (Bischofshofen)

2 Ağustos Cuma
18:00 Beşiktaş - Udinese Calcio (Groedig Goldberg Stadium)

4 Ağustos Pazar
17:00 Beşiktaş - Brescia Calcio (Groedig Goldberg Stadium)

10 Ağustos Cumartesi
20:00 Beşiktaş - Panathinaikos (Atatürk Olimpiyat Stadı)

(Sabah)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder