Beşiktaş'a bir iyi bir kötü haber! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Stoper ve sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a Martins Indi'den kötü, Marcelo'dan iyi haber geldi.


siyahlabeyaz | Kadrosunu Tyler Boyd ve Douglas transferleriyle güçlendiren Beşiktaş, Abdullah Avcı'nın olmazsa olmazları arasında yer alan sol stoper ve sol bek transferine yoğun mesai harcıyor.

Kartal’ın stoper için bir numaralı adayı, Stoke City’den Bruno Martins-Indi… Hollandalı futbolcu için İngiliz kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunuldu. Ancak, Stoke kadrosunda bulunan bir başka stoperin beklenmedik sakatlığı nedeniyle süreç uzadı.

Siyah-Beyazlılar, İngilizler’in bonservis veya 7 milyon euroyu aşan zorunlu satın alma opsiyonunda istediği rakamı makul bir seviyeye çekmek için uğraşıyordu. Ryan Shawcross'un sakatlanmasının ardından Hollandalı futbolcunun durumu hakkında kararsızlık yaşanıyor.

Lyon Marcelo'yu istemiyor

Martins-Indi transferinde kötü haber alan Beşiktaş’a iyi haber ise Fransa’dan geldi. Fransız basını, Lyon teknik heyetinin Marcelo Guedes ile devam etmek istemediğini flaş haber olarak okuyucularına duyurdu.

Sessiz ve derinden

Lyon'un Arsenal'i 2-1 mağlup ederek Emirates Kupası şampiyonu olduğu maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Brezilyalı futbolcu, Lyon'da kalmak istemesine rağmen Lyon yönetimi Marcelo ile yolları ayırmak istiyor. L'Equipe'in haberine göre, Lyon yönetiminin ısrarının devam etmesi halinde Marcelo bu kez gelen teklifleri değerlendirecek. Eğer Marcelo da ayrılmaya karar verirse stoper arayan Beşiktaş, Brezilyalı futbolcu için devreye girecek. Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız (Güneş)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder