Beşiktaş'a İspanya'dan transfer! Yeni stoper... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezonu 3.sırada bitiren Beşiktaş’ta gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlılar kadrosuna bir stoper katma niyetinde.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ın, Malaga forması giyen Mikel Villanueva’yı transfer etmek istediği gündeme geldi. Villanueva, Beşiktaş’a transfer olacak mı? İşte son gelişmeler…


Beşiktaş savunmada istenen verimi alamadı
Beşiktaş’ın Portekizli yıldız Pepe’nin gitmesinin ardından Enzo Roco ve İsimat Mirin’den beklediği verimi alamaması nedeniyle savunmaya kaliteli bir takviye yapmak için kolları sıvadığı ve gündemine Mikel Villanueva’yı aldığı ortaya çıktı.

Abdullah Avcı'nın bilgisi dahilinde transfer çalışmaları sürüyor
Teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda harekete geçen Siyah-Beyazlılar, Copa America’da maç başına 7 top uzaklaştırma ile oynayan Venezuela’nın 26 yaşındaki stoperi için Malaga’nın kapısını çalma kararı aldı.

Villanueva, Avrupa'da kariyerinde devam etmek istiyor
Malaga’da 29 maçta forma giyen ve 2 de asist yapan Villanueva’nın menajeriyle ilk temas kurulurken; oyuncunun Avrupa’da oynamak istemesi önemli bir avantaj olarak yorumlandı.

62 maçta kırmızı kart görmedi
1.92 boyundaki Villanueva kulüp kariyerinde çıktığı 62 maçta hiç kırmızı kart görmedi.

Villanueva, sağ bek hariç savunmada her yerde oynuyor
Bu arada Villanueva, sağ bek hariç savunmanın her pozisyonunda forma giydi ve etkili görüntüsüyle dikkat çekti.

Kaynak : Star






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder