Beşiktaş'a sürpriz golcü! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Arjantin basını, Beşiktaş'ın Rosario Central forması giyen golcü oyuncu Andres Lioi'yi transfer etmek istediğini yazdı.


siyahlabeyaz | Transferde yavaş yavaş hareketlenmeye başlayan Beşiktaş için Arjantin’den bir transfer iddiası geldi. Ülkede yayınlanan Diario Panorama Gazetesi, Siyah-Beyazlı takımın Rosario Central formasını giyen Andres Lioi’ye büyük oranda anlaştığını ileri sürdü.


Gazete uzun süredir Cordoba ile görüşme halinde olan 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun son anda karar değiştirdiğini ve Beşiktaş ile 1 yıllık kiralık anlaşması yapıldığını ifade etti.

Arjantinli gazeteci Adriano Savilli de Twitter hesabında, “Lioi, Beşiktaş ile kontrat detaylarını görüşüyor. Cordoba tam işi bitirdi derken devreye giren Türk ekibi onu kaptı. Lioi yarın (bugün) takımından ayrılacak ve satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına 350 bin euroya Beşiktaş’a gidecek” diye yazdı.

Dorukhan an meselesi
Dorukhan Toköz’ün Udinese transferinde mutlu sona ulaşıldığı ileri sürüldü. İtalyan La Gazzetta dello Sport’ta yer alan habere göre daha önce Beşiktaşlı oyuncu için 7 milyon euro + 1 milyon euro da bonus teklifinde bulunan Udinese, Siyah-Beyazlılar’ın geri adım atmaması üzerine fiyat artırımına gitti.

Son olarak Beşiktaş’ın istediği 10 milyon euroyu vermeyi kabul eden İtalyanlar, böylece transferi gerçekleştirdi.

Menajer Ergezen doğruladı
Dorukhan’ın menajeri Necdet Ergezen de “Udinese, Beşiktaş’ın istediği rakama çıktı. Sanırım kısa sürede bu transfer olumlu bir şekilde noktalanacak” açıklamasını yaptı.

Burak'ın partneri Boli
Kartal'da Burak Yılmaz’a alternatif arayışlarında olan Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın St. Truiden’de forma giyen Yohan Boli’de karar kıldığı öğrenildi.

Mustafa Pektemek ve Larin’in ayrılmasından sonra Burak dışında tek forvet olarak Güven Yalçın kaldı. Yeni sezonu iki golcü ile tamamlama riskine girmek istemeyen Beşiktaş’ın Fildişi Sahilli forvet oyuncusu için görüşmelere başladığı belirtildi.

25 yaşındaki oyuncu geçen sezon Belçika ekibinde 36 karşılaşmaya çıktı, 14 gol atarken, 5 de asist yaptı. Boli, Fildişi Sahili Milli Takımı’nda da 2 kez görev aldı.

Savunmaya Hugo
Stoper eksiğini gidermek için bir takviye daha yapacak olan Beşiktaş’ta sürpriz bir isim gündeme geldi. İtalyan basınında yer alan habere göre Siyah-Beyazlılar, Fiorentina forması giyen Vitor Hugo’ya talip oldu.

Teknik Direktör Montella’nın yeni sezon planlamasında yer almayan Brezilyalı savunmacının bonservisi için Kartal’ın 2-3 milyon euro civarında bir bütçe ayırdığı öğrenildi.

2017’de bu oyuncuyu 8 milyon euroya kadrosuna katan Fiorentina bu rakamlara inmezse o zaman kiralama formülü devreye sokulacak. 28 yaşındaki savunma oyuncusu geçen sezon 30 lig maçında oynadı ve 2 asist yaptı.

Medel'in rotası çizme
Gary Medel için Fiorentina’nın yeniden devreye girdiği öğrenildi.

Copa America’da başarılı bir performans ortaya koyan ve Messi ile yaptığı kavga ile gündeme gelen Medel için 4 milyon euro teklif eden İtalyanlar’ın 5’e kadar çıkabileceği belirtiliyor. (Habertürk)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder