Beşiktaş'a Tyler Boyd sürprizi... Abdullah Avcı'dan tam not! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'a Tyler Boyd sürprizi... Abdullah Avcı'dan tam not!

Share This

Beşiktaş’ın yeni transferi Tyler Boyd, Siyah-Beyazlılar’ın Riva’daki kampına katıldı. Teknik direktör Abdullah Avcı ve takım arkadaşlarıyla tanışan ABD’li futbolcu, milli takım görevi sebebiyle fazla tatil yapamamasına rağmen takıma dahil olarak beğeni kazandı.


siyahlabeyaz | Yeni sezon kamp çalışmalarını Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde sürdüren Beşiktaş, bu akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti. Diğer tüm Beşiktaş haberleri için


Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik programının yer aldığı uygulamalar, yarım sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.


Yeni transfer Tyler Boyd ise önce takımla birlikte çalıştı daha sonra kondisyon koşuları yaptı. ABD milli takımıyla CONCACAF Gold Cup’ta final heyecanı yaşayan ve bundan dolayı fazla tatil yapma şansı bulamayan deneyimli isim, buna rağmen Siyah-Beyazlılar’a erkenden katılarak yeni hocası Abdullah Avcı’nın gözüne girmeyi başardı. (Fanatik)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder