Beşiktaş'ın Miguel Trauco transferinde kritik günler! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Miguel Trauco transferinde kritik günler!

Share This

Adriano'nun ayrılığı sonrası sol bek arayışlarına geçen Beşiktaş'ın Perulu futbolcu Miguel Trauco için kulübü Flamengo'ya transfer teklifinde bulunduğu öne sürülmüştü. Konuyla ilgili olarak oyuncunun ülkesinden gündem yaratan bir haber geldi.


siyahlabeyaz | Sözleşmesi biten Adriano'nun takımdan ayrılmasının ardından sol bek arayışlarına geçen Beşiktaş'ın Perulu futbolcu Miguel Trauco için kulübü Flamengo'ya transfer teklifinde bulunduğu öne sürülmüştü. Siyah Beyazlılar'ın bonservisine 1 milyon euro önerdiği 26 yaşındaki savunmacının geleceğiyle ilgili olarak ülkesinden gündem yaratan bir haber geldi.

AS gazetesinin Peru edisyonu, Trauco'nun Beşiktaş'ın yanı sıra Fransız ekibi Saint-Etienne'den de teklif aldığını ve önümüzdeki günlerde iki kulüpten birinde karar kılacağını yazdı. Haberde yıldız ismin daha çok süre alabileceği bir takımda oynamak istediği belirtilirken iki takımın da kendisine bu fırsatı sunabileceği aktarıldı. Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız  (Fanatik Dış Haberler)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder