Beşiktaş'ta Orhan Ak konusunda karar alındı! İşte gelişmeler... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Orhan Ak konusunda karar alındı! İşte gelişmeler...

Share This

Beşiktaş taraftarının yoğun protestosuna maruz kalan Orhan Ak için Beşiktaş yönetimi formülü buldu.


siyahlabeyaz | Sezon başında teknik direktör Abdullah Avcı'nın ekibi olarak Beşiktaş'a gelen ve siyah beyazlı taraftarlar tarafından eleştiri oklarının hedefinde olan Orhan Ak konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Orhan Ak, Beşiktaş'ın sahasında oynadığı maçlarda kulübede olmayacak. Siyah beyazlı yönetimin, taraftarın yoğun tepkisini önlemek adına böyle bir yola gideceği ve kulübede Orhan Ak'ın yerine Gökhan Keskin, Recep Uçar ve zaman zaman da Şenol Fidan'ın olacağı öğrenildi. Deplasmandaki maçlarda ise Orhan Ak'ın tekrar kulübede olması bekleniyor.

Orhan Ak'ın ise bu süreçte takımı tribünden izleyerek raporlar tutacağı ve bu raporları teknik direktör Abdullah Avcı'ya sunacağı da gelen haberler arasında.

FİKRET ORMAN: 'BEKLEYİN'

Öte yandan Beşiktaşlı bazı yöneticilerin ise Orhan Ak konusunda başkan Fikret Orman'a "Kulüp zor durumda kalmasın. Gerekirse Abdullah Avcı ile konuşalım, Orhan Ak'a parasını verelim ve yolları ayıralım' dediği de belirtildi. Siyah beyazlıların başkanı Fikret Orman'ın ise gelen bu talebi, "Acele etmeyelim, tepkiler diner. Bir orta yolu bulalım, Burak Yılmaz'a da aynı protestolar oldu ve Burak şimdi kaptanlığa kadar yükseldi. Beklemekte fayda var." diyerek reddettiği öğrenildi.

AÇIKLAMA BUGÜN YA DA YARIN

Kartal'ın Orhan Ak ile alakalı bugün ya da yarın bir açıklama yapacağı ve bu açıklamanın yumuşatıcı bir üsluple yapılacağı kaydedildi.Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız  (Asist Analiz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder