Canlı yayında açıkladı! Beşiktaş'tan Kerim Alıcı hamlesi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Canlı yayında açıkladı! Beşiktaş'tan Kerim Alıcı hamlesi...

Share This

Altınordu FK İcra Kurulu Üyesi Ali Ergöçmez, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın Kerim Alıcı'nın transferi için şartları sorduğunu söyleyen Ergöçmez'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Ön araştırma yaptı''

Beşiktaş, Kerim Alıcı için ön araştırma yaptı. Eğer Beşiktaş'tan böyle bir teklif gelirse görüşme yaparız, dedik. Onun ardından böyle bir arama olmadı. Oyuncumuz kampta çalışmalara devam ediyor. Bizim açımızdan bir beklenti yok açıkçası.

"Biz yetiştirici bir kulübüz"

O da kulübün vereceği karara saygılı. Kerim de kariyeri açısından böyle bir takıma gitmek ister. Bunlar için birtakım gelişmelerin olması gerekiyor. Beşiktaş bu konu için bizimle görüşme yapacak mı, bilmiyorum. Bizim için görüşme yapma açısından sorunumuz yok, çünkü biz yetiştirici bir kulübüz. Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız

Kaynak : Ajansspor



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder