Fikret Orman'dan transfer açıklaması! 'Bütçeye uyarsa alacağız' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta yeni sezonun resmi giyim sponsorluğu için Cacharel ile anlaşma sağlandı. Vodafone Park'ta Fikret Orman'ın da katılımıyla resmi sözleşme imzalandı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş ile Cacharel arasındaki sponsorluk anlaşmasının imza törenine Fikret Orman ile birlikte TMSF Başkanı Muhiddin Gülal da katıldı.


Fikret Orman : ''Geleneksel bir iş birliği olmayacak''

"Cacharel ile keyifli bir iş birliği yapacağız. Geleneksel giyim sponsorluğunun dışında takımımıza özel tasarımlar olacak. Kampa gideceğimiz zaman yakışıklı futbolcularımızın üzerinde bunları göreceksiniz. Bu anlaşmayı sadece bir markayı tanıtma olarak algılamamak lazım. Oyuncularımız güzel giyindiği zaman insanlarda da pozitif etki yaratıyor. Bu gibi iş birliklerini çok önemsiyorum. Bir fotoğraf karesi bile çok anlam ifade edebiliyor. Anlaşmamız 2 yıllık olacak."

Fikret Orman : ''Sponsorluklarda Doğu'ya kayma var''

"Sponsorluk konusunda hedeflerimize yaklaştık. Dünyadaki futbol sponsorluklarına baktığımızda birçoğu artık doğudan geliyor. Chelsea'nin sponsoru Yokohomo Japon firması. Arsenal, Manchester City, Manchester United gibi kulüplerin sponsorları hep Orta Doğu ülkelerinden. Real Madrid ve Barceona da aynı şekilde. Bizim de açılımımız o şekilde. Hep birlikte bir şeyler yapmamız lazım. Beşiktaş kendini dünyaya ne kadar çok tanıtırsa Cacharel de o kadar tanıtmış oluyor." 

Fikret Orman : '' En büyük transferimiz Abdullah Avcı''

"Bir başkan veya yönetici için dünyada yapılacak en kolay iş transfer yapmaktır. İstediğinizi alabiliyorsunuz ama hangi şartlarda aldığınız önemli. Türk futbolunun durumu ortada. Yeniden yapılandırmalar yapıyoruz. TFF ile birlikte çalışmalar yapıyoruz. Kulübümüzün bütçesine uygun olursa stoper alacağız. Bizim 3 tane iyi stoperimiz var. Herkes bu yıl Roco'yu konuşacak. Abdullah Hoca da çok memnun. Formayı alacak gibi duruyor. Mirin iyi bir stoper, Vida zaten dünya çapında bir oyuncu. Araştırmalarımız devam ediyor, aceleci değiliz. Taraftarı mutlu etmek için biz de transfer yaptık ama o sene ligi 4. bitirdik. Bu sene en büyük transferimiz Abdullah Avcı ve ekibi olacak. Genç oyuncularımız da müthiş. Bu sene iyi olacak. Önemli yıldızlar olabilecek potansiyelde oyuncularımız var. Biraz sakin ve doğru işler yapma gayreti içerisindeyiz."

Muhiddin Gülal: ''Beşiktaş'a katkı sağlamak istiyoruz''

"Beşiktaş ile bu iş birliğimizi farklı alanlara da kaydırmak istiyoruz. Elimizden geldiğince Beşiktaş'a fayda sağlamaya çalışacağız." Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız  (Futbol Arena)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder