Galatasaray'a flaş transfer çalımı! Forvete dünya yıldızı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışından uzak geçirdiği 2 sezonun ardından teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezona şampiyonluk iddiasıyla girmek isteyen Beşiktaş, transferde de girişimlerini yoğunlaştırdı. Yaz döneminde yalnızca Tyler Boyd transferini resmen açıklayan siyah beyazlılar, Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği dünya yıldızının transferi için devreye girdi.


siyahlabeyaz | Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta, yönetim transfer temaslarını yoğunlaştırdı. Geçtiğimiz sezonu 65 puanla 3. sırada tamamlayan, bu sezon ise lig ve Avrupa'ya iddialı bir kadroyla girmek isteyen siyah beyazlı kulüp, Galatasaray'ın da renklerine bağlamak istediği dünyaca ünlü golcü oyuncunun transferi için devreye girdi.

Akşam'ın haberine göre Son olarak Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Marsilya'da forma giyen İtalyan golcü Mario Balotelli, Beşiktaş'ın radarına girdi. Haberde; Abdullah Avcı'nın, Güven Yalçın'ı kanatta oynatmayı planladığı belirtilirken deneyimli teknik direktörün Burak Yılmaz dışında bir forvetin daha kadroda bulunmasını istediği vurgulandı.

Öte yandan Fotomaç'ın haberine göre son şampiyon Galatasaray'da; idari menajer Şükrü Hanedar, Radamel Falcao için Fransa'da yürüttüğü pazarlıklar esnasında İtalyan golcü için de nabız yokladı ve menajer Mino Raiola ile masaya oturdu.

Geçtiğimiz sezon Ligue 1'de Nice ile 10, Marsilya ile 15 maça çıkan Balotelli bu maçlarda 8 gol atıp bu asist yaptı. Mte yandan geçtiğimiz sezonda gündeme gelen yıldız oyuncu için Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'den onay çıktığı belirtildi. Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız (Sabah Spor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder