İngiliz basını yazdı! Medel transferi için takas formülü! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, kadroda bulunan ve teklifler alan futbolcuların da geleceğiyle ilgili karar aşamasında.Beşiktaş forması giyen Gary Medel'e West Ham United'ın transfer teklifi yaptığı gündemde.


siyahlabeyaz | Medel, Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Detaylar haberde...

Medel'in geleceği merak konusu oldu

Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdürüyor. Siyah-beyazlılarda tecrübeli futbolcu Gary Medel'in durumu da merak konusu oldu.

Medel'e karşılık Pedro Obiang

İngiliz basını, West Ham United'ın geçen sezondan beri istediği Şilili futbolcuyu kadrosuna katmak istediğini ve Medel'e karşılık bir futbolcu vermeyi siyah-beyazlılara önerdiğini ve o ismin Pedro Obiang olduğunu yazdı.

Medel için bu formüle sıcak bakılıyor

Medel ile ilgili hammersnews'in haberinde geçen yıldan beri Medel’i transfer etmek isteyen Şilili Teknik Direktör Pellegrini’nin isteğini yerine getirmek için yönetimin bu formüle sıcak baktığını duyurdu.

Obiang kaç maçta oynadı?

Haberde, Medel’i satın almanın maliyet yüzünden uzun zaman alabileceği hatırlatılarak, “En kolay yol Pedro Obiang’a karşı Medel’in alınması” şeklinde tavsiyesi yapıldı. 27 yaşındaki Obiang geçen sezon 24 maçta forma giydi.

Abdullah Avcı da onay veriyor

Gary Medel, Copa America'daki performansıyla ön plana çıkmıştı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da kulübün menfaatleri doğrultusunda Medel'in satışına onay verdiği de iddialar arasında. Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız (Akşam)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder