Kagawa transferinde son durum! Beşiktaş... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonda şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş’ta gözler Shinji Kagawa’nın durumuna çevrilmişti. Kagawa yeni sezonda Beşiktaş’ta oynayacak mı? İşte bu soru yanıt buldu.


siyahlabeyaz | Başkan Fikret Orman’ın, bizzat transferiyle ilgilendiği Japon oyuncu, Dortmund’un kamp kadrosuna alınmadı, yeni sezon formalarında ona numara ayrılmadı.


Dortmund’dan Kagawa’ya kolaylık
Dortmund cephesinden dün gelen bilgiler de ayrılması halinde Kagawa’ya kolaylık sağlanacağı ve bonservis bedeli talep edilmeyeceği şeklindeydi.

Dortmund, Kagawa'yı kadroda düşünmediğini bildirdi
Alman Kicker, Michael Zorc’un oyuncuya, “Yeni sezonda seni kadroda düşünmüyorum. Hem kulüp hem de senin için bu kararı almam gerekiyordu. Kulüp bulman halinde bonservisin konusunda kolaylık gösterilecektir” şeklinde söz verdi.

İspanya’ya gitme ihtimali zayıf
Alman basını İspanya’da futbol oynamak isteğinde olan Japon yıldız Kagawa’nın, bu şartlar altında kendisiyle ilgilenen takımlarla anlaşmasının mümkün görünmediğini de vurguladı.

Beşiktaş daha önde
Kagawa’nın da Betis, Celta Vigo ve Getafe gibi kulüplerin hem hedeflerinin olmaması hem de AB dışı 5 oyuncu sınırlaması nedeniyle Beşiktaş’a daha sıcak baktığı belirtiliyor.

Beşiktaş'tan transfer arayışı
Beşiktaş’ın Uzakdoğu’ya açılmak için bir anahtar olarak gördüğü Japon oyuncuyla yaptığı görüşmelerin olumlu ilerlediği de öne sürüldü. Beşiktaş bu transferi bir Japon sponsor üzerinden yapmak için de girişimlerde bulunuyor.

Yıllık 240 milyon yen az geldi
Japon basını da Beşiktaş’ın Kagawa’ya sezonluk 2 milyon euro (240 milyon Japon Yeni) teklif ettiğini, bunun Japon yıldızın düşündüğü rakamın altında kaldığını öne sürdü.

Japon şirketle ortak transfer projesi...
Beşiktaş yönetiminin en azından kulüp bütçesini aşan Kagawa taleplerinin karşılanması için bir Japon şirketle iş birliği içinde bu transferi gerçekleştirmek amacında olduğu da vurgulandı.

Kagawa geçen sezon Beşiktaş'ta kaç gol attı?
Kagawa geçen sezonun devre arasında Beşiktaş’a transfer olmuş ve 14 karşılaşmada 4 gol ve 2 asistlik performans göstermişti. (Akşam)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder